Rose Residence 2 - Ansamblu imobiliar, Voluntari / Ilfov Afisari: 77
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Pipera , Nr.59B, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0736600360; 0371787756
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@roseresidence-2.ro
  site: www.roseresidence-2.ro
  facebook: roseresidence2.ro/

 
Rose Residence 2 - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Pasiunea noastra pentru domeniul imobiliar ne traseaza cele mai exigente obiective. Siguranta si confortul clientilor nostri sunt prioritatile noastre majore. Grija pentru detalii, atentia sporita in stabilirea si montajul finisajelor sunt valorile noastre fundamentale in arhitectura celor peste 160 de unitati care formeaza complexul Rose Residence, dintre care mai sunt 60 disponibile in acest moment.Locuintele au suprafete generoase, balcoane spatioase, sunt decomandate si semidecomandate, se predau complet finisate. Raportul calitate-pret si accesul extrem de facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, la centrele comerciale si de recreere, cele mai importante puncte din Bucurestifiind in imediata vecinatate, situeaza Complexul Rose Residence in topul celor mai potrivite alegeri privind achizitionarea unui imobil in nordul capitalei.

Rose Residence II, este un complex rezidential situat in Nordul Bucurestiului, aflat pe Bulevardul Pipera 59 B – intersectie cu strada Erou Iancu Nicolae.Cu un regim de inaltime redus, dispune de doua scari de bloc cu apartamente de 2 si 3 camere si cu un total de 43 apartamente. Mai sunt doar 7 unitati disponibile si fiecare apartament dispune de un loc de parcare subteran tip Klaus.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video