Belvedere Residences - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 73
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 32
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Fabrica de Glucoza, Nr. 6-8, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730177238
-------------------------
Web: Internet
  email: office@belvedereresidences.ro
  site: belvedereresidences.ro
  facebook: BelvedereResidencesBucuresti/

 
Belvedere Residences - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Belvedere Residences reprezinta o noua filozofie de a locui, prin compartimentarile inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendinte de locuire, si prin infrastructura generala a proiectului, care va include numeroase facilitati pentru locatari, precum spatii comerciale la parterul imobilelor, spatii verzi, curti interioare spatioase, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare subterane si supraterane, totul integrat într-o comunitate care priveste cu încredere în viitor. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile. Etapa întâi de dezvoltare este deja finalizata si cuprinde 238 de apartamente grupate în doua blocuri de 10 nivele, cu spatii comerciale la parterul cladirilor, cu parcari subterane si supraterane, cu o curte interioara în care se vor regasi atât locuri de joaca pentru copii, cât si zone cu spatii verzi. Cea de-a doua etapa de dezvoltare este previzionata a se încheia în luna august 2019. Am dat startul si fazei III de dezvoltare, care va cuprinde 4 blocuri si 482 apartamente.

Construim spatii de locuit foarte diferite, concepute dupa nevoile si dorintele fiecaruia, existând astfel o posibilitate vasta de alegere a mai multor tipuri de apartamente (studiouri, studiouri duble, 2 camere, 3 camere, apartamente supraetajate).

Acest proiect rezidential reprezinta o adevarata o reîmprospatare a întregii zone situate la confluenta dintre artera Barbu Vacarescu si cartierul Aviatiei, nu numai pentru ca da un nou echilibru dezvoltarilor din aceasta zona, ci si pentru ca reprezinta o alternativa viabila de locuire pentru zecile de mii de angajati care lucreaza în sutele de corporatii din cladirile de birouri aflate în imediata proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zona si se va crea o un nou pol urban complet si modern.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video