Spazio Rezidence - Ansamblu imobiliar, Bragadiru / Ilfov Afisari: 70
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Safirului, Strada Safirului, la intersectie cu Strada Diamantului, Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0748101050
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@spazio-residence.com
  site: www.spazio-residence.com
  facebook: spazio.residence.real.estate

 
Spazio Rezidence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Spazio Rezidence imbina armonios arhitectura moderna si compartimentarea excelenta ,cu volumetria atractiva si spatioasa.

Stilul arhitectural emana rafinament si eleganta prin liniile de design curate, fara ornamente excesive, cu spatii verzi exterioare , si suprafete vitrate generoase care permit patrunderea luminii naturale.

Terasele ample si spatiile verzi generoase reprezinta o oaza de liniste si energie pozitiva, în care veti gasi confortul si linistea interioara dupa o zi agitata.

Constructia ansamblului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o înalta protectie antiseismica. Calitatea constructiei si a finisajelor cât si varietatea de metode de achizitionare prin credit bancar cu rate comparabile cu o chirie obisnuita, transforma ansamblul Spazio Residence în alegerea ideala.

 

Siguranta si linistea dumneavoastra sunt garantate de accesul privat si monitorizarea video 24/7.

Spatios si elegant, asa poate fi definit un apartament din cadrul complexului. Camerele au o înaltime generoasa si au fost concepute si finisate excelent . Scarile interioare si spatiile comune sunt finisate cu placi naturale din granit, iar fiecare cladire este echipata cu lift de ultima generatie, incurajând un stil de viata select.

Spatiile de joaca pentru copii sunt atent amenajate si amplasate într-un cadru natural, menit sa ii stimuleze pe cei mici sa îsi consume energia într-un mod sanatos si sa ii ajute sa socializeze cu usurinta. Echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, oferindu-le acestora placerea distractiei în aer liber, dar si siguranta de care au nevoie.

SPATII COMERCIALE:

  • Supermarket
  • Restaurant/Fast-food
  • Cofetarie/Patiserie
  • Cafenea
  • Clinica medicala
  • Cabinet notariat
  • Sala fitness
  • Salon infrumusetare
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video