Amber Forest - Complex de vile, Tunari / Ilfov Afisari: 136
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 26
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada 1 Decembrie, Nr. 161, Tunari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213187130; 0213081912; 0213187132
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amberforest.ro ; office@alesonor.com
  site: amberforest.ro
  facebook: AmberForestRomania/

 
Amber Forest - detalii complex  
Detalii  video  

Conceptul Amber Forest

Sunteti pe cale sa explorati cea mai atent planificata si bine organizata comunitate, cu infrastructura la standarde ridicate si facilitati complete.

Sunteti pe cale sa aflati cum se simte cu adevarat sa traiti într-una dintre cele 700 de locuinte verzi (vile verzi si apartamente verzi), care vor beneficia de o infrastructura completa, de înalta calitate si de o zona dedicata familiei – scoala, gradinita si afterschool, parcuri de 5.3 hectare si zone verzi pentru recreere, terenuri de sport, spa si sali de fitness, supermarket, piata si brutarie, restaurante si cafenele, policlinica, farmacie, hub cu birouri, precum si acces direct la Padurea Baneasa cea mai mare padure din jurul Bucurestiului.

Sunteti pe cale sa descoperiti un nou concept de viata. Lânga padure. Atât de aproape de natura încât îi puteti simti texturile verzi si sa va încarcati în fieare zi cu vibratiile sale proaspete. O comunitate vie, unica, cu care ati rezonat instantaneu.

Sunteti pe cale sa faceti cea mai buna investitie pentru dumneavoastra si familia dvs! Si suntem siguri ca într-o zi, într-un viitor nu atât de îndepartat, decizia dvs. inteligenta îi va face pe copiii sa va multumeasca.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video