NorthLight Residence - Complex rezidential, Stefanestii de Jos / Ilfov Afisari: 61
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 13
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua de Centura Bucuresti, Nr.50A, Stefanestii de Jos, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0730109005; 0758022582
-------------------------
Web: Internet
  email: office@northlightresidence.ro; andreea.mitru@intero.ro
  site: northlightresidence.ro
  facebook: northlightresidence/

 
NorthLight Residence - Detalii ansamblu  
Detalii  video  

Situat în nord-estul Bucurestiului, noul complex rezidential NorthLight Residence este înconjurat de natura, fiind locul perfect în care sa te retragi dupa o zi agitata. La doar câteva minute de centrul orasului si de districtul financiar, NorthLight Residence te îndeamna sa lasi în urma viata agitata a orasului si te conecteaza cu natura.

NorthLight Residence ofera acces usor spre Baneasa Shopping City (15 minute cu masina), Therme (15 minute cu masina), Scoala Internationala Americana Bucuresti (15 minute cu masina), Cosmopolis (5 minute de mers pe jos), Aeroportul Otopeni (20 min cu masina) si spre orasele Constanta si Ploiesti (A2 & A3).

Fiind dedicati conceptelor de design si inovatie, am cautat oameni pasionati si creativi, dornici sa realizeze proiecte deosebite. Viziunea si orientarea noastra sunt clare, respectiv de a crea spatii în care credem. Prin amenajarea de spatii verzi, printr-un design de înalta calitate si elemente inovatoare, construim un standard ridicat pentru cei care vor locui, sau vor lucra în zona.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video