Avrig Park Residence - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 86
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 33
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Avrig, Nr 7, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0310050102; 0310050810; 0799802222
-------------------------
Web: Internet
  email: hello@avrigparkresidence.ro
  site: avrigparkresidence.ro
  facebook: avrigparkresidence/

 
Avrig Park Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Prezentare

 

Proiectul cuprinde un numar de aproximativ 320 unitati, ce se vor dezvolta în doua etape de construire, respectiv 2 cladiri de apartamente cu regim de înaltime S + P + 10E /Duplex.

Faza 1, reprezentata de blocul A totalizeaza 122 apartamente, plus boxe cu destinatie depozitare si locuri de parcare amplasate în parcarea subterana.

Avrig Park Residence va pune la dispozitie studiouri si apartamente cu 2 camere, 3 camere si 4 camere la preturi accesibile, inclusiv tip duplex, ce se vor preda complet finisate, beneficiind de bai echipate si centrala individuala termica.

Ansamblul se afla în curs de edificare, data preconizata pentru finalizarea si livrarea Fazei 1 (bloc A) fiind august 2021.

Fiind amplasat într-o zona semicentrala, în proximitatea Bucur Obor, Avrig Park Residence beneficiaza de acces rapid catre punctele de interes ale orasului, prin conexiuni excelente (rutiere, STB, metrou - Statia Obor)."

Complexul Avrig Park Residence, introduce pe piata imobiliara din Bucuresti o noua categorie de locuinte accesibile si selecte, accentul punându-se pe unitati locative structurate eficient, finisate cu materiale de cea mai buna calitate, pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Principiile care au stat la baza dezvoltarii proiectului, profitând de pozitia privilegiata, în zona centrala, fata de intersectia Calea MOSILOR I BUCUR OBOR I SOS. STEFAN CEL MARE:

  • ,,LUX ACCESIBIL" - Cladiri construite cu materiale de calitate superioara, dotari si finisaje de top, la un raport calitate/pret în favoarea locuitorilor
  • ,,GREEN HOMES" - Locuinte eficiente economic din punct de vedere al costurilor de utilitati, folosind un sistem de constructii sustenabile.

Oferta diversa a locuintelor datorat excelentului raport pret/calitate:

  • calitatea ridicata a constructiei realizata din beton, ziduri despartitoare din caramida, izolate termic si fonic, finisaje de calitate superioara, centrale de apartament, toate functionalitatile moderne asigurate.
  • alternativa atractiva si viabila pentru toti cei care îsi doresc un apartament într-un complex nou, modern si eficient din punct de vedere al costurilor, urmarind calitatea vietii.
  • securitatea si protectia la miscari seismice, datorata solutiilor tehnice implementate

Termen finalizare : Ultimul trimestru al anului 2021

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video