ONE Verdi Park - Complex rezidential, Bucuresti Afisari: 60
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Barbu Vacarescu , Nr.164E, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728677677
-------------------------
Web: Internet
  email: office@one.ro
  site: www.one.ro
  facebook: OneVerdiPark/

 
Dezvoltator - One United Properties  
Detalii  video  

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Bucuresti. Fondatorii au investit în domeniul imobiliar înca din anul 2000, au dezvoltat prima cladire rezidentiala în 2006, iar începând cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizând o afacere cu un ritm rapid de crestere.

 One United Properties este o companie inovatoare, dedicata accelerarii adoptarii practicilor de constructii pentru cladiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile si sanatoase. Toate cladirile companiei au certificari superioare de durabilitate, eficienta energetica si wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale si conferinte în domeniu.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel international cu premiul “Cea mai buna dezvoltare sustenabila” din lume la International Property Awards 2019-2020. Printre multe alte premii, One United Properties a primit diverse recompense pentru arhitectura, design, sustenabilitate, tranzactii, leadership, dezvoltarea de resedinte si birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Premii, Gala cladirilor de birouri Forbes.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video