Marmura Residence - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 76
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 24
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 25, Sector 1, Bucursti
-------------------------
Phone: Telefon
  0786276446; 0371786554; 0371715580
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@marmuraresidence.ro
  site: marmuraresidence.ro
  facebook: MarmuraResidence/

 
Marmura Residence - detalii proiect  
Detalii  video  

Destinatia ideala pentru cei care cauta un stil de viata urban, pentru cei care se considera "iubitori ai confortului", Marmura Residence se adreseaza tuturor celor care îsi doresc atât o locuinta de calitate, cât si servicii si facilitati la standarde superioare. Marmura Residence propune un mix optim de apartamente diverse ca dimensiune si functionalitate, spatii comunitare variate si cafenele, într-un amestec echilibrat de zone publice si private, îmbogatind cartierul Bucurestii Noi.

Prezentare

 

Dezvoltat pe o suprafata de 1.5 hectare, cu o deschidere ampla catre bulevardul Bucurestii Noi, Marmura Residence completeaza armonios o zona care ofera deja un amestec eclectic de cladiri vechi si noi, aducând un aer proaspat acesteia.

Pe lânga spatii de locuit la o calitate superioara, Marmura Residence îmbogateste peisajul urban printr-o serie de caracteristici distincte, precum: un parc urban situat pe treptele ansamblului, o selectie de cafenele pline de viata, spatii pentru comunitate, o piata centrala, terase verzi pe acoperisurile cladirilor, spatii comerciale si conexiuni directe catre oras.

Marmura Residence pune la dispozitie o selectie de 465 de apartamente, în 4 tipologii unice si 58 de planuri distincte. Fiecare apartament are acces la un balcon exterior, terasa sau gradina. Misiunea noastra de a proiecta spatii minimaliste si eficiente se materializeaza în structuri integrate si configuratii de calitate, spatii de depozitare ample, zone de living si dormitoare cu ferestre mari.

Localizarea ramâne unul din criteriile principale în alegerea locuintei. Tendinta de a locui în apartamente urbane dezvoltata în ultimii ani demonstreaza ca suntem mereu în cautarea echilibrului între viata personala si cea profesionala.

Marmura Residence ofera o infrastructura de transport excelenta, pentru a putea fi mereu aproape de centrul Bucurestiului. Ai acces direct la o multitudine de mijloace de transport, fara surprize atunci când vine vorba de timpul petrecut în trafic.

Statia de metrou Jiului se afla la mai putin de 100 de metri de Marmura Residence, oferind rezidentilor încrederea si siguranta unei conexiuni rapide cu orasul, în fiecare zi.

Marmura Residence îti pune la dispozitie o selectie de 465 de apartamente, în 4 tipologii unice si 58 de planuri distincte. Fiecare apartament are acces la un balcon exterior, terasa sau gradina.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video