City Point Aviatiei - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 80
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 25
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avionului, Nr.52-70, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0747337333 ; 0747221111 ; 0756155166
-------------------------
Web: Internet
  email: office@city-point.ro
  site: point-development.ro/proiecte/city-point
  facebook: citypointaviatiei/

 
City Point Aviatiei - detalii proiect  
Detalii  video  

Complexul Rezidential City Point Aviatiei a devenit un reper local cu 3 cai principale de acces din Bulevardele Pipera si din Barbu Vacarescu, o locatie foarte apreciata printre Bucuresteni pentru apropierea de parcul Herastrau, de mall Promonada, de cladirile de Business din Aviatiei si Pipera, cât si de cele mai prestigioase institutii medicale si de învatamânt.

Prezentare

 

În City Point Aviatiei traiesc deja 215 familii într-o comunitate unita, acestora se vor alatura înca 406 pâna în 2021, cei care aleg unul din apartamentele cu 2 sau 3 camere disponibile, sau poate un duplex.

Proiectul City Point Aviatiei a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi si nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atât pentru constructie, cât si pentru finisaje.

Compartimentarile au fost gândite pentru cea mai buna eficienta a spatiului util, cu un confort sporit indiferent de destinatia finala a apartamentelor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video