NOA Residence - Ansamblu imobiliar, Bucuresti Afisari: 81
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Pajurei, Nr. 2, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730177259; 0371715634
-------------------------
Web: Internet
  email: hello@noaresidence.ro
  site: noaresidence.ro
  facebook: noaresidence/

 
Loft 2 camere - Duplex  
Detalii  

Lofturi cu Design Inovativ

Ce este acasa? Confortul de a-ti amenaja o locuinta care satisface perfect toate nevoile tale. Fara compromis. Fiecare nivel este pus în functionare pentru a veni în sprijinul nevoilor tale.

Compartimentarea este inteligenta si adaptata stilului tau de viata dinamic, pentru ca fiecare moment petrecut acasa sa fie relaxant. Un loft urban, gândit exclusiv pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie pentru a putea sa te deconectezi si sa ai momente linistite.

Planul casei tale

Nu ne crede pe cuvânt. Uita-te peste planul casei tale, peste dispunerea încaperilor pe fiecare nivel si programeaza o vizionare.

NOA Residence propune un stil optim de locuire ca dimensiune si functionalitate, spatii diverse în apropiere, într-un amestec echilibrat aducând un plus valoare zonei Bucurestii Noi.Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinara data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligenta, garantia unei constructii sigure, toate acestea te vor face sa fii mândru de casa ta si alegerea facuta.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Casa inteligenta  |  Design casa  |  Design duplex  |  Facilitati copii   |  Finisaje constructii  |  Mijloace de transport  |  Stil de viata  |  Transport rapid  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.