Decor Press Servicii - Instalatii termice, sanitare si electrice, executie si reparatii, Bucuresti Afisari: 87
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 19
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Nitu Vasile, Nr.57, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214505111; 0314282475
-------------------------
Web: Internet
  email: office@decorpress.ro
  site: www.decorpress.ro

 
Repartitoare  
Detalii  video  

E-ITN 30.4 este un aparat modern destinat repartizarii proportionale a costurilor energiei termice de încalzire în locuintele racordate la sistemele centrale de încalzire.RRepartitorul costurilor de energie termica E-ITN 30 este un repartitor cu doi senzori – prin masurarea temperaturii radiatorului si a mediului ambiant asigura masurarea exacta a valorii energiei consumate si elimina eventualele consumuri false în timpul verii.

Citirea datelor

Datorita emitatorului radio integrat, nu mai este necesara prezenta proprietarului apartamentului la citire si nici persoanele straine nu mai intra în apartament.Spre deosebire de alte sisteme nu este nevoie sa se configureze „colectoarele de date“ pe paliere. Citirea datelor se face direct de catre angajatul firmei cu ajutorul receptorului mobil.

Controlul efectuat de utilizator

Fiecare utilizator poate sa controleze pe tot timpul valorile actuale înregistrate în perioada de facturare, valoarea din perioada precedenta de facturare cât si valorile lunare din sezonul precedent cu ajutorul LC display-lui. Pentru a asigura o citire mai buna, display-ul este situat în partea superioara a carcasei.

 

  • 1. valoarea actuala din perioada de facturare
  • 2. valoarea din sezonul (luna) precedenta
  • 3. codul alfanumeric din sezonul (luna) precedenta
  • 4. seria de fabricatie – prima parte
  • 5. seria de fabricatie – a doua parte

Protectia împotriva influentarii

Repartitorul costurilor de enrgie termica E-ITN 30.4 este dotat cu un sigiliu electronic cu ajutorul caruia este posibila identificarea influentarii mecanice. Aceasta data este înregistrata si transmisa cu ajutorul semnalului radio.Prin încercarea de influntare cu ajutorul caldurii, repartitorul trece în regim cu un senzor, dupa influentare, revine la regimul cu doi senzori. Cu ajutorul cititorului în infra rosu se pot citi din memoria repartitorului ultimele 12 valori lunare ale consumului si temperaturilor.

Folosire

Este indicat a fi folosit la sistemele de încalziri centrale cu o teava sau doua tevi, orizontale sau verticale, unde temperatura medie minima a mediului de încalzire este mai mare sau egala cu 35oC si temperatura medie maxima a mediului de încalzire este mai mica sau egala cu ≤ 90 °C.

Date tehniceTemperatura functionare35 – 105 ° CIncepere inregistraretempereatura senzorului de pe radiator ≥ 23 °Cdiferenta de temperatura intre ambiant si corpul de incalzire ≥ 4 °CFactor ratingscala individualaDisplayLC display cu 5 caractere + 2 simboluri specialaCitrirevisual, radio si interfata infrarosuProtectie fraudacontrolul continuu al temperaturii inconjuratoare. In cazul in care o influentare este detectata, echipamentul trece pe modul 1 senzor.inregistrare electronica a violarii sigiliului si demontariiSalvare datedatele se salveaza zilnicFunctie controlautomatica, poate fi activata si controlata de utilizatorDimenziuni100 x 37 x 33 mmAlimentareBaterie lithium 3,0 VMaterialABS + PC / Al –  F22Cod IPIP 42ConformitateEN 834Date tehnice radioFrecventa868,95 MHzPutere~ 1 mWPerioada~ 5 msDistantapana la 250 mCodificareAES – 128

 

Block size: 128 Bit

Key length: 128 Bit

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video