Electrocoserv Industrial Energy, Instalatii electrice, reparatii electrice, interventii de urgenta - Bucuresti,Ilfov Afisari: 115
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 42
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Simbolului, Nr. 5A, Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0769297619; 0724302466
-------------------------
Web: Internet
  email: office@electrocoserv.ro
  site: www.electrocoserv.ro

 
Instalatii electrice interioare  
Detalii  video  

Electrocoserv este firma specializata in activitati de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti, in conditii de maxima siguranta pentru utilizatorii de energie electricaAcordam o mare responsabilitate si respect atat lucrarilor in derulare, cat si cerintelor clientilor, unul din principiile abordate fiind si deschiderea noastra catre orice negocieri in ce priveste conditiile contractuale, avand in vedere ca noi ne ocupam de toate formalitatile necesare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de lucrari net calitative la preturi deosebit de avantajoase. Nimic nu este imposibil de realizat pentru noi, mai ales atunci cand vine vorba despre proiectarea diferitelor tipuri de instalatii electrice, cat si de montarea acestora. Analizam cu atentie informatiile cuprinse in proiectul ce trebuie sa-l respectam cu precizie, pentru ca doar asa ne putem finaliza proiectele cu succes de fiecare data. Echipa noastra de electricieni profesionisti formeaza de fapt nucleul in jurul caruia se desfasoara intreaga activitate zilnica. Acestia detin o arie larga de cunostinte teoretice si practice si urmeaza cursuri de specializare, ori de cate ori este nevoie, pentru a fi mereu la curent cu noile tehnologii ce apar pe piata, acceptand provocarile pietei datorate unei diversificari rationale a competentei tehnice.

 

Noi ne-am remarcat ca fiind o companie de renume pe plan national, datorita profesionalismului de care am dat dovada si seriozitatii cu care ne implicam in fiecare proiect. De asemenea, colaboram cu multe institutii publice care se bazeaza pe calitatea si rezistenta lucrarilor efectuate de noi. Rasfoiti chiar acum ofertele de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti, disponibile online si alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Noi executam lucrari unice pentru case si apartamente sau pentru persoane juridice din orice domeniu de activitate. Daca nu ne-am cunoscut inca, este momentul sa o facem, pentru ca nu aveti absolut nimic de pierdut. Insa, colaborand cu noi veti avea rezutatele dorite pe termen lung si va asiguram inca de pe acum ca veti fi pe deplin multumiti de alegerea facuta.

Suntem o firma atestata ANRE, devenind o baza solida in atingerea rezultatelor operationale ale firmei, respectand cu strictete legea si oferind doar instalatii de calitate cu un aspect estetic placut si cu o mare rezistenta in timp. Noi va oferim posibilitatea de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti de calitate, net superioara, pentru ca totul este mult mai usor cu Electrocoserv. Ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra, de aceea executam proiectele de instalatii cu maxima atentie la detalii si profesionalism. Doar in acest fel, vom obtine rezultatele dorite atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi ca echipa. Suntem deosebit de incantati cand observam ca unii clienti ne solicita peste ani si ani, cu aceeasi incredere si aprecierea de altadata. Acesta este inca un motiv in plus sa fim increzatori in viitor si sa ne bucuram asa cum se cuvine de renumele pe care ni l-am castigat cu multa munca si implicare.

 Electrocoserv este cea mai potrivita companie de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti pentru dumneavoastra. Noi ne aflam in deplina dezvoltare, pentru ca ne dorim sa realizam instalatii electice pentru orice solicitant, indiferent de complexitatea acestora. Astfel ca, prestam servicii de instalatii electrice exterioare, cum ar fi cele de paratrasnet, impamantare sau instalatii electrice interioare precum incalzire in pardoseala. Asadar alegeti orice tip de instalatie doriti si noi realizam orice lucrare cu un grad inalt de profesionalism si seriozitate, la preturi fara egal. Intrati chiar acum pe site-ul nostru si cereti detalii cu privire la instalatiile care se potrivesc cel mai bine, in functie de necesitatile dumneavoastra. Noi realizam 7 tipuri de instalatii electrice si va aducem reultatele dorite de fiecare data.

Daca aveti nevoie de instalatii de alimentare cu energie electrica a unor consumatori, apelati cu incredere la firma noastra. Noi reprezentam alegerea ideala de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti. Noi executam lucrari de alimentare electrica cum ar fi: tablouri electrice, pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala si alte asemenea, folosind conductorii electrici montati ingropat sau aparent. Pentru instalatiile cu impamantare realizam un ansamblu format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant. Acestea au rolul de a conduce in pamant, in conditii de maxima siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice, asigurarnd astfel un anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.

 

De asemenea, executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor diferite de trasnet din zona respectiva, folosind paratrasnete verticale sau primare si paratrasnete orizontale sau de suprafata. Iar, daca aveti nevoie de instalatii de iluminat si prize, trebuie sa stiti ca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, ca urmare aceste instalatii de iluminat si prize vor fi de interior. De obicei, in locuinte, cladiri publice sau birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent.

In ceea ce priveste instalatiile de curenti slabi, se face referire la toate tipurile de instalatii electrice prin care trec curenti de intensitate relativ mica, in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize. Pe de alta parte, instalatiile electrice de incalzire in pardoseala, sunt foarte la moda, in special pentru case si vile dar si pentru unele birouri. In acest caz, pardoseala imobilului este cea care asigura confortul termic, mai ales in zona picioarelor. Acest tip de incalzire se foloseste pentru pardoseala din bucatarii, bai, dormitoare sau oricare alte locuri unde doriti sa aveti un confort termic sporit. Asadar, colaborati cu firma de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti, pentru ca doar la Electrocoserv va asigura consultanta de specialitate, pentru alegerea celor mai bune solutii in functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra, si beneficiati de lucrari unice la preturi inedite.

Pentru servicii de realizat instalatii electrice interioare Bucuresti, apeleaza cu incredere la firma Electrocoserv!

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video