Leona Marmura si Granit, taierea, prelucrarea si finisarea rocilor naturale - Pantelion / Ilfov Afisari: 114
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Faianta, gresie, marmura (montare) Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Biruintei, Nr. 3, Pantelimon, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213146667; 0722530587
-------------------------
Web: Internet
  email: ramona@leonamarmuragranit.ro; mihaela@leonamarmuragranit.ro
  site: leonamarmuragranit.ro

 
Despre Leona Marmura si Granit  
Detalii  video  

“Leona Marmura si Granit” are o poveste frumoasa care se întinde pe mai bine de un sfert de veac. Ne mândrim cu faptul ca în tot acest timp echipa a ramas unita, iar acum mesterii nostri sunt profesionisti cu o bogata experienta în taierea, prelucrarea si finisarea rocilor naturale. Din pasiune pentru meseria lor, reusesc sa dea viata unor materiale precum marmura, granitul, travertinul, calcarul sau onixul.

Productie

Linia de productie moderna ofera capabilitatea de a realiza produse in acord cu cele mai inalte exigente ale clientilor. Impletind unicitatea naturala a pietrei, creativitatea si pasiunea pentru frumos va oferim adevarate bijuterii care exprima deopotriva distinctie si forta.

Oferta

Materialele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt aduse de pe cinci continente, intr-o gama ce cuprinde peste 200 de tipuri de roci naturale.Acestea sunt dispuse intr-o paleta diversificata de nuante si venaturi.Pentru ca suntem creativi dam o nota de distinctie pietrelor naturale, realizand adevarate opere de arta – sculpturi, gravuri si inscrisuri.Dimensiunile potrivite vor ajunge in casele dumneavoastra, veti primi exact ceea ce va doriti, cu marimile si prelucrarile solicitate.Timpul conteaza, tocmai de aceea va oferim termene scurte de livrare.Calitatea este importanta. Nivelul de calitate atins este identic standardelor internationale din domeniu.Increderea dumneavoastra este rasplatita prin asistenta de specialitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video