Axel Fan Construct, cherestea, grinzi Bucuresti Afisari: 28
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Chitilei , nr. 361,
-------------------------
Phone: Telefon
  0756467565; 0768382900
-------------------------
Web: Internet
  email: info@cheresteavelef.ro
  site: www.cheresteavelef.ro
www.cherestea-rasinoase.ro

 
Cherestea constructii  
Detalii  

Cheresteaua are grosime standard de 2.5 cm, lungimi cuprinse intre 3 si 5 m, iar latimile de la 10 cm la 35 cm. Daca doriti o anumita dimensiune indisponibila pe site va rugam sa ne contactati si va putem debita lemnul la dimensiunile solicitate.

In permanenta avec pe stoc cherestea din lemn de brad sau molid, provenita de la furnizori cu experienta in debitarea lemnului, tot lemnul este insotit de documentele legale si provine din cele mai bune zone din tara in privinta exploatarilor lemnoase. Cheresteaua este paletizata si fiecare rand este separat cu sipca pentru a permite aerului sa circule si a evita mucegaiul, aceasta se manipuleaza cu ajutorul motostivuitorului pentru rapiditate si securitate.

Preturile prezentate mai jos pot suferi modificari, astfel ca, va rugam sa ne transmiteti cererea dumneavoastra si va vom comunica oferta finala pe mail sau telefonic. Preturile nu includ transport, acestea vor fi comunicate ulterior pe baza cantitatii produselor comandate si adresa de livrare.

 

 

PRODUSDIMENSIUNIPRETCherestea nedimensionataLungime 4 m latime 10-35 cm680 lei/mcCherestea nedimensionataLungime 3 m latime 10-35 cm680 lei/mcCherestea nedimensionataLungime 5 m latime 10-35 cm680 lei/mcCherestea dimensionataLungime 4 m latime 10 cm8.50lei/bucCherestea dimensionataLungime 4 m latime 12 cm12lei/bucCherestea dimensionataLungime 4 m latime 15 cm15lei/bucCherestea dimensionataLungime 4 m latime 20 cm20lei/bucCherestea dimensionataLungime 4 m latime 25 cm25lei/bucCherestea rindeluitaLa cerereSe va comunica

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Cherestea brad  |  Cherestea constructii  |  Cherestea rasinoase  |  Constructii lemn  |  Grinzi lemn  |  Grinzi rasinoase  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.