Arctos Innovation Bucuresti Afisari: 90
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Barbu Vacarescu nr. 164A, cladirea Castel (incinta Caro Hotel), intrarea A, etaj 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0721532251
-------------------------
Web: Internet
  email: info@arctos-innovation.ro
  site: www.arctos-innovation.ro

 
Cantar autogunoiera ABWISE  
Detalii  video  

ABWISE este un sistem dinamic de cantarire aprobat clasa Y(b). Ofera posibilitatea de a cantari individual pubele, afisand in acelasi timp cantitatea totala de deseuri colectata.

Sistem electronic cântareste pubele din plastic (pubele mici cu 2 roti si cele mari cu 4 roti) pentru vehicule de colectare a deseurilor dotate cu sistem de ridicat pubele EFE. Ofera precizie inalta la cantarire cu o eroare de max 0.5 Kg pentru pubele si 2 Kg pentru containere. Autocalibrare datorata montajului sistemului independent de utilaj.

Utilizand sistemul de cantarire ABWISE, se elibereaza un bon pentru cantitatea de deseuri colectata de la fiecare client, pentru a se asigura facturarea corecta a cantitatii totale de deseuri produsa. ABWISE functioneaza cu un sistem telemetric, ce permite monitorizarea de la distanta a activitatii. Datele colectate de sistem pot fi analizate in timp real, pot fi evitate probleme precum pubele necolectate, colectari frauduloase sau devieri de la rute.

Datele colectate sunt transmise in timp real la un server cloud. Acestea sunt stocate pentru analize si raportari viitoare printr-o platforma web de management al deseurilor. Platforma permite ca operatorii sa monitorizeze si sa planifice capacitatea de incarcare a vehiculelor, sa analizeze rapoartele privind eficientizarea activitatii si sa genereze rapoartele de mediu in conformitate cu legile in vigoare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video