18 Lounge - Restaurant cu specific european modern, Bucuresti Afisari: 286
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 189
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Presei Libere, Nr. 3-5, Sector 1 (City Gate - South Tower, etaj 18), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0312294675; 0738869093; 0312294675
-------------------------
Web: Internet
  email: office@18lounge.ro; andreea.diaconu@stadio.ro
  site: www.18lounge.ro
  facebook: 18Lounge
  instagram: 18lounge/

 
Meniu  
Detalii  

APERITIVE

CREMA DE VINETE cea mai buna crema de vinete din lume, cu putina ceapa                          murata si crema de ardei copt, aioli colorat si pâine prajita

SCOICI SAINT JACQUES scoici de lux gatite usor cu velouté de telina, un strop de ceapa caramelizata si crème fraîche afumat

TARTAR PRETIOS DE SOMON din peste proaspat, dar si cu avocado, mango, ulei de masline si lime

TARTAR DE VITA BLACK ANGUS dupa reteta clasica delicioasa cu ou si sos Worcester dar si cu putin fenicul si maioneza cu Wasabi

CREVETI TEMPURA pregatiti în stil japonez pe tepuse din bambus si asezati lânga sos Teriyaki

CAMEMBERT COPT delicatesa din Normandia, cu crema de fistic, smochine si cirese amare

CARPACCIO DE CREVETI 350 g / 55,4 lei ovo-lacto-vegetarian 450 g / 76,2 lei 200 g / 76,3 lei 150 g / 96,4 lei 170 g / 56,6 lei 280 g / 72,2 lei ovo-lacto-vegetarian 150 g / 78,3 lei Black Tiger taiati fin, cu putin aioli, hrean si pâine prajita cu maia

HUMMUS LIBANEZ hummus facut în casa din naut si tahine, cu avocado mayo, ceapa crocanta, sfecla si dovleac

SUPA BUNA DE TOT 

MEDITERANEANA CU FRUCTE DE MARE senzatie de la malul marii cu midii, creveti, caracatita, sos de rosii, masline Kalamata si putin usturoi 380 g / 69,6 lei

SALATE

CAESAR cu carne de pui sau somon, la alegere, foi de salata romana, pancetta, crutoane, rosii cherry si seminte coapte

SALATA DE SANATATE DIN KALE SI AVOCADO salata din varza minune Kale si avocado, spanac proaspat, ciuperci, rodie si alte bunatati vegetariene

SALATA CU BRÂNZETURI SI SMOCHINE 350 g / 59,4 lei 350 g / 59,4 lei vegan 350 g / 67,1 lei din frunze frumoase, blue cheese si jambon rumenit, smochine, nuci si dressing din otet balsamic si mustar de Dijon

SALATA CU CREVETI 350 g / 77,8 lei cu masline Kalamata, salata romana, sparanghel, rucola, rosii cherry, telina murata, tapioca în sfecla rosie, dressing                          de infuzii de citrice

PASTE FACUTE ÎN CASA

LINGUINE CU CREVETI 500 g / 78,9 lei facute în casa si italienizate cu rosii, vin alb, busuioc si usturoi

SPAGHETTI NERO DI SEPPIA CON SALMONE spaghetti negre, facute în casa dupa o reteta inspirata din Sicilia cu somon proaspat, fenicul, icre de somon, sos alb                             si putin usturoi

TAGLIATELLE CU VITA BLACK ANGUS 340 g / 77,2 lei 400 g / 98,9 lei paste originale din Bologna cu muschi din cea mai buna vita din Uruguay, 3 feluri de ciuperci, trufe, usturoi si cimbrisor

CANNELLONI CON RICOTTA SI SPANAC Italia autentica în cannelloni cu ricotta, spanac si ciuperci, sos de rosii si parmezan

TAGLIATELLE CU BRÂNZETURI FINE 400 g / 76,9 lei ovo-lacto-vegetarian 350 g / 78,9 lei paste facute în casa cu gorgonzola, camembert si parmezan, spanac, nuci Pecan si fistic Rezerva o masa online pe Restograf.ro

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
sos vin alb  |  Apa tonica  |  Aperitive peste  |  Ardei copt otet  |  Atmosfera romantica   |  Cabernet sauvignon  |  Caracatita pui  |  Carne pui  |  Carne scoici  |  Cina afaceri  |  Cina romantica  |  Ciuperci cu masline   |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci trufe  |  Crema de ciuperci cu crutoane  |  Crema de rosii   |  Crema de rosii cu busuioc  |  Crema de rosii cu crutoane  |  Design casa  |  Design restaurant  |  Feteasca alba  |  Feteasca regala  |  Fistic  |  Foi varza murata  |  Fructe mare  |  Gin tonic  |  Hrean cu sfecla  |  Hrean maioneza  |  Hrean otet  |  Icre negre  |  Icre somon  |  Jambon afumat  |  Masa salate  |  Masline negre  |  Masline rosii  |  Meniu libanez  |  Meniu pui  |  Meniu spaghetti  |  Meniu vegetarian  |  Merlot vin sec  |  Mix masline  |  Muschi vita gorgonzola  |  Mustar dijon  |  Mustar fin  |  Mustar hrean  |  Mustar usturoi  |  Muzica live  |  Otet balsamic  |  Paste somon  |  Peste afumat  |  Peste proaspat  |  Petale de trandafiri  |  Piper alb  |  Plan afaceri  |  Plante apa  |  Pui bambus  |  Pui ciuperci  |  Pui cu spanac  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 1  |  Rosie cu vinete   |  Rosii cherry  |  Salata bambus  |  Salata de fructe  |  Salata de rosii  |  Salata de sfecla rosie  |  Salata de varza murata   |  Salata fructe  |  Salata icre  |  Salata pui  |  Salata pui parmezan  |  Salata sfecla  |  Salata sfecla rosie  |  Salata telina  |  Salate peste  |  Salate rosii  |  Salate vinete  |  Sauvignon blanc  |  Seminte ardei  |  Seminte ceapa  |  Seminte dovleac  |  Seminte rosii  |  Sfecla rosie  |  Somon afumat   |  Sos gorgonzola  |  Sos maioneza  |  Sos mustar  |  Sos salata usturoi  |  Sos tartar  |  Sos usturoi  |  Spanac cu ciuperci   |  Spanac cu rosii   |  Supa crema  |  Supa crema de ciuperci   |  Supa de pui cu ciuperci   |  Supa de rosii cu ciuperci   |  Telina cu masline   |  Telina cu sos de mustar  |  Terase restaurante  |  Trandafiri   |  Trandafiri alb cu rosu  |  Vanzare vinuri  |  Varza rosie  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin franta  |  Vin italia  |  Vin masa  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vinete coapte  |  Vita bambus  |  Vita telina  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.