Michael Oil & Gas Services - Transport rutier de marfa national si international, Boldesti-Scaeni / Prahova Afisari: 89
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 34
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Unirii , Nr.1C, Boldesti-Scaeni, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0730622272
-------------------------
Web: Internet
  email: info@michaelservices.ro
  site: michaelservices.ro
  facebook: michaelservices.ro/
  instagram: michaelservices/

 
Michael Oil & Gas Services - detalii firma  
Detalii  video  

Michael Oil&Gas Services S.R.L. este o companie fondata în 2008, activitatea principala fiind transportul rutier de marfa national si international precum si închirierea de macarale si echipamente/utilaje.

În momentul de fata, flota noastra este formata din peste 100 de unitati. Toate autovehiculele noastre detin, dupa caz si în functie de tip, documentele si certificatele necesare pentru transportul de marfuri pe drmurile nationale si internationale, totodata sunt supuse unui program riguros de verificari si de mentenanta.

Michael Oil&Gas Services S.R.L. a demonstrat de-a lungul timpului ca întelege, se adapteaza si respecta programul stabilit de catre clientii sai, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna.

Echipa noastra este formata din specialisti în domeniul transportului  rutier de marfa, ingineri în constructii, soferi si operatori cu experienta în domeniul transportului si serviciilor în industria de petrol si gaze precum si în domeniul constructiilor de drumuri si platforme foraj. Avem implementat un program de training pentru personalul nostru precum si unul de evaluare, monitorizare pentru a asigura calitatea serviciilor, siguranta ocupationala si protectia mediului.

Obiectivul fundamental în strategia de dezvoltare este orientarea catre client, eficienta sistemului Integrat de Management ( Calitate-Mediu-Sanatate si Siguranta Ocupationala )

Conducerea noastra este de acord si se angajeaza sa asigure toate cerintele necesare pentru a mentine eficienta Sistemului de Management si respectarea tuturor cerintelor legale si reglemtarilor aplicabile , sa fim în deplina conformitate cu legile de prevenire a poluarii astfel încât sa ne îndeplinim obiectivele de performanta, cu referire la calitatea lucrarilor, mediu, sanatate si securitate ocupationala.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video