Studio Bucuresti Afisari: 29
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 8
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0785636261
-------------------------
Web: Internet
  email: andrei.gabriel111111@gmail.com
  site: studiobucuresti.ro

 
CASTIGURI STUDIO BUCURESTI  
Detalii  

MODEL INCEPATOR

Un astfel de model fara experienta in domeniul videochat, poate genera un minim de 500 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model incepator la peste 2500 € lunar din prima luna de activitate, dar aceste cazuri sunt mai rare, data fiind lipsa de experienta in domeniul videochat. Urmatorul pas, modelul mediu, reprezinta modelul cu cel putin 3 luni de experienta si training in domeniul videochat, cat si cunoasterea a minim o limba straina la nivel mediu.

MODEL MEDIU

Un astfel de model cu cel putin 3 luni experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 1500 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model mediu la peste 3000 € lunar imediat dupa inceperea activitatii, dar aceste cazuri nu sunt foarte dese, data fiind lipsa de experienta pe platforma de videochat Studio Bucuresti. Urmatorul pas, modelul avansat, reprezinta modelul cel putin 6 luni de experienta in domeniul videochat, cat si cunoasterea a 2 limbi straine nivel mediu.

MODEL AVANSAT

>Un astfel de model cu cel putin 6 luni experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 2000 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model avansat la peste 4000 € lunar imediat la inceperea activitatii, dar aceste cazuri nu sunt dese, data fiind perioada de acomodare cu siteurile noi. Urmatorul pas, modelul expert, reprezinta modelul cu 24 luni de experienta in domeniul videochat, cat si cunoasterea a cel putin 2 limbi straine nivel avansat conversational.

MODEL EXPERT

Un astfel de model expert in domeniul videochat poate genera un minim de 3000 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model expert la peste 6000 € lunar. Asta presupune experienta deosebita, abilitati conversationale avansate, cat si cel putin 2 limbi straine nivel avansat. Felul in care modelul se prezinta in camera de chat cat si aspectul unui model expert contribuie la atingerea acestor sume. Un model expert are o atitudine degajata si are un raspuns sigur la orice intrebare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Echipa tanara   |  Limbi straine  |  Locul de munca  |  Training limbi straine  |  Video chat  |  Videochat cupluri  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.