Studio Regal - Studio videochat Constanta Afisari: 23
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 8
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Mamaia, nr. 35, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0761328747
-------------------------
Web: Internet
  email: studiourivideochatconstanta2020@protonmail.com
  site: studioregal.ro

 
Studio Videochat Constanta  
Detalii  

Intr-un ambient placut, elegant si rafinat, REGAL Studio videochat Constanta este alegerea optima atat pentru modelele de videochat profesioniste cat si pentru modelele aflate la inceput de drum.

Situat foarte convenabil in orasul Constanta, Regal Studio ofera conditii de lucru regale si imbina luxul cu functionalitatea intr-o maniera armonioasa astfel incat modelele de videochat sa vina de fiecare data cu mare interes si incredere.

Din prima zi cand intrii in echipa Regal Studio ne vom asigura ca primesti toata atentia si informatiile de care tu ai nevoie pentru a avea cel mai bun start. Vei fi tratata intr-adevar intr-un mod regal.

Regal Studio are grija de modelele de videochat si le ofera acestora pachete de infrumusetare (solar, coafor, cosmetica, gym, spa)! Alege modul prin care sa te rasfeti!

Studioul nostru dispune de posturi de lucru spatioase si elegante, la Regal Studio seriozitatea este rasplatita prin comisioane avantajoase cat si premii consistente. Organizam concursuri frecvente pentru a mari competitivatea cat si a rasplati modelele serioase, oferindu-le cadouri frumoase.

Veniturile unui model de videochat nu sunt fixe, ci tin de atitudinea si capacitatea de a invata a modelului. Membrii platesc pentru fiecare minut petrecut cu modelul. Modelul poate alege categoria conversatiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Veniturile ii sunt vizibile in orice moment modelului pe site-urile cu care colaboram.

Pentru a fi un model de videochat de success trebuie sa fii constiincioasa, perseverenta, ambitioasa, sa ai cunostinte medii de limba engleza si sa privesti acest job la fel de serios si disciplinat ca oricare altul.

Cunoasterea limbii engleze este importanta, deoarece toate conversatiile se desfasoara in engleza, iar daca mai cunosti si o alta limba pe langa engleza acest lucru te poate ajuta. Un plus il poate reprezenta aspectul fizic placut, insa nu este obligatoriu, iar pentru pentru a avea succes trebuie sa fii deschisa, comunicativa, zambitoare, feminina, cocheta si sa ai abilitatea de a te adapta felului de a fi al fiecarui membru, lucru care se deprinde pe parcurs.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Amenajari lux  |  Cadouri spa  |  Confidentialitatea datelor   |  Cosmetica feminina   |  Design studio  |  Limbii engleze  |  Locul de munca  |  Machiaj profesional  |  Machiaj sedinte foto  |  Pachete video  |  Videochat engleza  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.