Croitoria Agua Bucuresti Afisari: 44
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Croitorii Vizitatori: 6
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pantelimon, Nr.101, bl.402, parter,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0371067679; 0799772933
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.aguacroitorie.ro

 
Curatatorie haine  
Detalii  video
  • Spalatoria Agua serveste clienti de 4 ani. Suntem cunoscuti pentru profesionalism si pentru atentia acordata clientilor nostri. Acest lucru este posibil datorita trainingurilor regulate ale personalului focalizate pe calitate si oferirea asistentei personalizate.
  • Stim ca pentru clientii nostri e foarte important ca serviciile sa fie facute cu excelenta si la timp, iar la noi gasiti acest lucru.
  • Magazinul nostru nu are doar o spalatorie de haine ci si vopsitorie si ocroitorie pentru modificari si retusuri. La noi le gasiti pe toate intr-un singur loc.
  • Clientii nostri se bazeaza pe noi si ne recomanda. Viziteaza pagina noastra de facebook si convinge-te singur!
  • Avem aparate cu tehnologii speciale, marca Electrolux care spala „umed”. Noi nu folosim solutii care pot distruge fibra (derivate din petrol) si care sunt in acelasi timp daunatoare sanatatii. Spalarea se face intr-un mod non-chimic rezultand o curatare ecologica a tesaturilor.
  • Spalarea se porneste cu ajutorul unor programe computerizate prin care se face amestecul corect si potrivit de detergenti non-chimiciastfel incat sa poata fi inlaturate petele.

Preluam si livram la domiciliu!DE CE SA NE ALEGI:

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video