Park4Fly parcare Aeroport Otopeni Afisari: 48
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Otopeni
-------------------------
Phone: Telefon
  0730135800
-------------------------
Web: Internet
  email: park4fly.ro@gmail.com
  site: park4fly.ro

 
Parcare Otopeni  
Detalii  

Firma noastra va ofera locuri de parcare cu plata la doar 0.8 km de Aeroport Otopeni  si transfer gratuit la aeroport si de la aeroport. Transferurile catre si de la Aeroport Otopeni se fac pe loc, individual pentru fiecare client. Stim cat de important este timpul dvs. de aceea din momentul in care ati parcat si pana la sosirea la terminalul Plecari al aeroportului Henri Conda, se pierd maxim 10 minute!

Plata pentru parcare Se poate face atat Cash cat si cu Cardul, rugamintea este sa bifati in ultimul pas al rezervarii modalitatea de plata,

Pentru parcarea pe termen lung, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. La peste 30 de zile parcare veti primi o oferta personalizata.

Preturile pentru parcare Aeroport Otopeni Park4fly sunt exprimate in lei/zi in functie de perioada, ajungand chiar si la 9,9 lei/zi, de aceea ne mandrim cu cele mai ieftine preturi din zona, oferind totodata servicii de o calitate superioara, recenziile de pe google maps si facebook demonstrand acest lucru.

In pretul pe zi  sunt incluse: transfer gratuit catre / de la Aeroport Otopeni NON STOP, monitorizare video 24/7, paza 24/7, acces sistem supraveghere video pentru a verifica in permanenta autoturismul dvs., informatii telefonice Non Stop.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Monitorizare video  |  Plata cu cardul  |  Sistem informatii  |  Transfer aeroport  |  Transport aeroport  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.