Doncila Pardoseli - Reconditionare, raschetare, slefuire si montaj parchet, Bucuresti Afisari: 134
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 47
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Baltisoara, Nr.5, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0762696400; 0722638575
-------------------------
Web: Internet
  email: madalin.balaci@gmail.com
  site: www.reconditionare-montaj-parchet.ro

 
Montaj Parchet  
Detalii  video  

Indiferent de tipul parchetului folosit prima operatiune este pregatirea suprafetei pe care va fi montat.

De obicei este vorba despre sapa, motiv pentru care este important ca aceasta sa fie stabila din punct de vedere al structurii, plana si fara denivelari, curata (fara sfarâmaturi, adeziv vechi, grasimi, vopsea, ceara sau praf) si nu în ultimul rând bine uscata.

Este important de stiut ca instalarea parchetului este ultima etapa facuta în cadrul unei operatiuni de constructie, amenajare sau renovare din cauza ca parchetul este un element care se deterioreaza în contact cu materialele de constructii sau cu uneltele.

La montarea parchetului masiv trebuie luate în considerare gradul de umiditate al parchetului si al sapei pe care acesta se va monta. Parchetul este de obicei livrat din fabrica cu un grad de umiditate intre 8% si 10%. De aceea se recomanda o aclimatizare a parchetului în încaperea unde acesta va fi montat la o temperatura de 18-20 grade si cu un grad de umditate care sa nu depaseasca 70% pentru o perioada între una si doua saptamâni.

Suprafata pe care se monteaza parchetul este important sa fie perfect plana si fara crapaturi, iar stratul superior este recomandat sa fie slefuit cu o masina de slefuit profesionala cu un monodisc granulatie abraziva 16 pentru eliminarea stratului cu o aderenta slaba sau a “laptelui de ciment”. Dupa slefuire praful se aspira de pe stratul de sapa.

Între perete si marginea lamelei de parchet se lasa un rost de dilatatie de 10-15 mm ca sa se evite umflarea parchetului

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video