Balanta Residence - Complex rezidential, Sibiu Afisari: 217
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 50
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Gusteritei, Nr. 21, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0726118338; 0743062287
-------------------------
Web: Internet
  email: info@balantaresidence.ro
  site: www.balantaresidence.ro
  facebook: balantaresidencesibiu/

 
Balanta Residence - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul de locuinte „Balanta Residence” se afla amplasat pe strada Calea Gusteritei, la numarul 21, în zona Lazaret din orasul Sibiu. În imediata apropiere de blocurile locative functioneaza supermarketul Penny Market, sunt magazine si farmacii si nu departe se afla centrul comercial „Promenada Mall”. Scoala Gimnaziala Nr. 20 „Ioan Slavici” se afla la doar 74 de metri fata de apartamentele noi si sunt de parcurs 700 de metri pâna la Scoala Gimnaziala Nr. 8, iar pâna la Gradinita Nr. 41 sunt 350 de metri.

De la locuintele noi este acces facil catre toate punctele de interes din oras si în apropiere de complexul locativ circula mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Distanta pâna în centrul Sibiului este de aproximativ 2 km si Gara se afla la 1,7 km, iar pâna la Aeroportul International din Sibiu sunt 7 km de la complexul locativ „Balanta Residence”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Proiectul locativ „Balanta Residence” este compus din 5 cladiri moderne, ce au un regim de înaltime egal, fiecare cu câte un Subsol plus Parter si plus 4 Etaje. Blocurile locative sunt construite în conformitate cu toate normele si standardele în vigoare si au respectata o distanta de 26 metri între cladirile locative. Structura de rezistenta a caselor este formata din cadre din beton armat si toate închiderile exterioare si peretii interiori sunt realizati din caramida. Imobilele au instalata tâmplarie exterioara din profil PVC de culoare gri antracit cu geam termopan tripan. Aspectele blocurilor rezidentiale sunt moderne, elegante si atractive, fatadele caselor sunt finisate într-o combinatie perfecta a culorilor si sunt prelucrate cu tencuiala decorativa de culoarea bej pe care ideal sunt evidentiate balcoanele cu culoarea maro. Fiecare scara locativa este echipata cu câte un ascensor confortabil, cu functionare silentioasa si cu capacitatea de transportare a 6 persoane, toate lifturile dispun de un grad înalt de siguranta.

În incinta complexului de locuinte este prevazut un spatiu comercial, unde functioneaza un supermarket. În curtea îngrijita a complexului locativ sunt organizate locuri de joaca pentru copii, sunt alei pietonale si trotuare pavate si sunt plantate spatii verzi cu arbusti decorativi. Cu un total de 406 locuri de parcare este prevazut întreg complexul rezidential, unde locurile de parcare supraterane sunt de marimi mari si pardoselile locurilor de parcare subterane sunt turnate din beton elicopterizat si sunt finisate cu quartz.

Detalii de finisare a apartamentelor

În incinta complexului rezidential „Balanta Residence” sunt 266 de apartamente generoase cu scheme logic gândite. Toate unitatile locative sunt functional proiectate si au planimetrii cu 2, 3 si 4 camere spatioase si dispun de suprafetele cuprinse între 68 mp si 119 mp, la care se adaoga si suprafata balcoanelor si teraselor de la 9 mp pâna la 45 mp, ce sunt proiectate de tip – deschis si au balustrade din zidarie.

Apartamentele se predau cumparatorilor complet finisate. Arhitectii si designerii Dezvoltatorului au ales moderne modele de finisaje interioare de calitate superioara. În locuinte este realizat sistemul de electricitate, sistemul sanitar si sistemul de încalzire dispune de instalatii conduse prin pardoseala si este dotat cu câte o centrala termica proprie de marca Viessmann - pentru fiecare proprietate locativa. La blocurile rezidentiale este bransament total la toate utilitatile generale (apa, canal, gaz si electricitate). Fiecare utilitate racordata la locuinta se contorizeaza separat si sunt instalate contoare pentru controlul consumului de curent electric, gaze naturale, plus apometre.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video