Dridih Dent-clinica dentara- Dridu Afisari: 127
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 42
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, nr.180, Dridu, judetul Ialomita
-------------------------
Phone: Telefon
  0243283261; 0786336433; 0785308899
-------------------------
Web: Internet
  email: dridihdent@gmail.com
  site: www.dridih-dent.ro

 
Radiografie Dentara  
Detalii  video  

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Centrul de Radiologie Dentara Dridih Dent ofera o serie de servicii destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui plan de tratament. Folosim aparatura de ultima generatie care impreuna cu suporturile ultra rapide permite utilizarea unor doze foarte reduse de radiatii. De asemenea fiecare expunere este insotita de protectia pacientului cu sorturi de plumb care evita trecerea radiatiilor spre zonele de minim interes. Serviciile noastre includ radiografie panoramica, teleradiografie, fotografii intraorale si extraorale si radiografii uzuale periapicale, ocluzale sau cu film muscat.

Radiografia dentara este esentiala in tratamentul stomatologic deoarece ajuta la stabilirea unui diagnostic corect si la efectuarea unei lucrari potrivite fiecarei situatii in parte.

Radiografia ofera o imagine detaliata a dintilor, maxilarului si tesuturilor inconjuratoare. Aratand ca negativele unei fotografii, radiografiile sunt obtinute prin expunerea la radiatii electromagnetice care penetreaza corpul. Radiatiile sunt absorbite in grade diferite de tesuturi in functie de densitate. Pe o radiografie veti observa ca structurile mai dense (dintii) sunt redate cu alb, cavitatile cu negru, iar tesuturile moi cu nuante de gri.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video