Dridih Dent-clinica dentara- Dridu Afisari: 127
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 42
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, nr.180, Dridu, judetul Ialomita
-------------------------
Phone: Telefon
  0243283261; 0786336433; 0785308899
-------------------------
Web: Internet
  email: dridihdent@gmail.com
  site: www.dridih-dent.ro

 
Tratament Parodontoza  
Detalii  video  

Tratamentul Bolii Prodontale cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament pentru paradontoza cu ajutorul laserului (fara durere).

 

Aceasta afectiune reprezinta una dintre cele mai importante afectiuni ale cavitatii bucale deoarece daca nu este tratata, are capacitatea de a distruge oasele ce sustin dantura in alveola, putand afecta unul sau mai multi dinti.

Din cadrul structurii cavitatii orale, gingile sunt cele mai sensibile, motiv pentru care sunt afectate cu usurinta de orice afectiune, astfel ca sangerarea acestora ori gingivita sunt doar primul pas al acestei afectiuni complexe.

Gingiile sanatoase sunt de culoare roz, nu sangereaza in momentul periajului dentar sau utilizarii atei dentare, in caz contrar, acesta ar fi fost primul semn al imbolnavirii. Odata cu trecerea timpului gingiile isi modifica culoarea, devenind rosii, sensibile, iar tesuturile care sustin dantura se pot deteriora cu usurinta.

Asadar, in astfel de momente se pot dezvolta pungutele gingiviale, in spatiul dintre gingie si dinti, care nu pot fi inlaturate prin periaj dentar, iar daca nu sunt tratate, distrug osul treptat, ultimul pas fiind agravarea afectiunii si pierderea danturii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video