Dridih Dent-clinica dentara- Dridu Afisari: 127
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 42
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala, nr.180, Dridu, judetul Ialomita
-------------------------
Phone: Telefon
  0243283261; 0786336433; 0785308899
-------------------------
Web: Internet
  email: dridihdent@gmail.com
  site: www.dridih-dent.ro

 
Aparate Dentare - Ortodontie  
Detalii  video  

Din nefericire, nu toata lumea se poate bucura de un zambet de invidiat, iar unii dintre noi putem avea parte de pozitii defectuoase ale dintilor in cavitatea bucala, care sa afecteze partea estetica dar si partea cu privire la sanatate, care face referire la alinierea dinitlor, asezarea, spatierea sau inghesuirea acestora.

Insa, partea buna este ca toate problemele de acest tip ale cavitatii bucale pot fi corectate prin intermediul unui aparat dentar, un dispozitiv, care, conform parerilor preconcepute este inestetic si incomod si duce la alinierea potrivita a danturii dupa o lunga perioada.

Acest aspect este partial adevarat, deoarece stomatologia se afla intr-o continua evolutie, iar aparatele dentare devin din ce in ce mai performante si mai mici.

Un astfel de dispozitiv este alcatuit din bracketi, care se situeaza pe partea frontala a dintilor si pot fi metalici sau ceramici.

Diferenta dintre acestea este ca prima varianta este considerata cea mai inestetica, insa si cea mai potrivita pentru cei care isi doresc efecte vizibile cat mai rapid cu putinta, in timp ce a doua varianta este considerata cea mai estetica, deoarece aparatul dentar capata nuanta danturii.

Acesti bracketi sunt dispusi de o parte si de alta a partii frontale, iar prin centrul lor se regaseste un arc special realizat din metal care se fixeaza cu ajutorul unor componente importante numite legaturi.

Evolutia stomatologiei a dus si la aparitia dispozitivelor ortodontice care se pot aplica si pe partea interioara a dintilor, fiind astfel invizibile. Dezavantajele acestui tip este ca beneficiile isi vor face aparitia intarziat, fiind destinate persoanelor adulte ale caror viata sociala le impune un aspect fizic placut.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video