Dastech Systems echipamente de telefonie IP Bucuresti Afisari: 74
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 33
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
str. Biserica Alexe , nr. 4, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0766437823
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dastech.ro
  site: www.dastech.ro

 
AP Grandstream GWN7610 Pret: 700,00 RON
Detalii  video  

Grandstream GWN7610 este un access-point 802.11ac  puternic, destinat cladirilor de birouri, zonelor comerciale sau locatiilor unde este nevoie de acces la retea de pe mai multe nivele. Foloseste orice router sau switch pentru conectarea la retea si ofera un numar de avantaje competitive precum banda foarte mare – 1.75GBps, acoperirea foarte buna (175m), securitatea deosebita sau administrarea facila si redundanta, fara un controller dedicat.

GWN7610 asigura pana la 16 SSID per radio si poate deservi peste 250 de utilizatori. Tehnologii precum 3×3:3 MIMO dual-band imping banda disponibila la 1.75GBps si raza de actiune la 175m.

Echipamentul dispune de 2 porturi Gigabit cu PoE/PoE+ si asigura o performanta buna pentru aplicatii de tip real time prin intermediul functionalitatilor QoS avansate incluse.

Pentru siguranta sunt incluse facilitati de tipul anti-hacking secure boot si critical data/control lockdown prin mecamisne de senmatura digitala, fiecare echipament avant propriul certificat.

Pentru usurinta instalarii, GWN7610 utilizeaza o arhitectura distribuita, fara un controller, functionalitatea de controller fiind preluata de interfara web a echipamentului. Astfel se pot administra pana la 50 de echipamente GWN7610 si se obtine o retea redundanta, fara single point of failure.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video