Contamar Finance Consulting - Contabilitate si consultanta fiscala, Ploiesti Afisari: 101
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 43
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Primaverii, Nr. 34, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0721778894
-------------------------
Web: Internet
  email: office@contamar.ro
  site: www.contamar.ro
  facebook: contamar.finance/?ref=page_internal

 
Contamar - detalii firma  
Detalii  video  

Intr-o echipa cu experienta de peste 10 ani, scopul nostru este de a va oferi o gama larga de servicii de contabilitate, personal si consultanta fiscala, intocmire si certificare bilant de catre expert contabil, infiintare firme si punct de lucru (SRL, PFA, II si alte forme de organizare), la un inalt standard al calitatii.

 

COMUNICARE – Pentru ca e vremea sa iti cunosti contabilitatea si modul in care aceasta poate oferi afacerii tale noi perspective. Ne bazam pe comunicare si avem incredere ca putem schimba modul rigid in care sunt privite serviciile contabile.

OFERIM SOLUTII – Pentru ca impreuna vom gasi solutii optime pentru afacerea ta, oferindu-ti calitate, profesionalism, un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere. Te vom informa periodic asupra aspectelor financiare ale afacerii tale.

PRET CORECT  – Pentru ca intelegem ce inseamna costurile pentru afacerea ta, si suntem aici sa le minimizam, oferindu-ti preturi avantajoase pentru serviciile prestate. La noi vei vedea o echipa cu pasiune pentru contabilitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video