BG & V Consulting - Expertiza, evidenta si consultanta fiscala, Dej / Cluj Afisari: 104
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 44
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Crangului, Nr.30, Dej, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0264213400; 0729817041
-------------------------
Web: Internet
  email: bgvconsulting@gmail.com
  site: www.bgvconsulting.ro

 
BG & V Consulting - detalii firma  
Detalii  video  

Suntem o firma de contabilitate din orasul Dej, judetul Cluj, formata din economisti cu experienta in activitatea financiar-contabila si management, dedicati meseriei noastre si orientati spre succesul clientilor.

Obiectivul nostru  este acela de a oferi clientilor “relaxare fiscala” prin aplicarea tuturor avantajelor permise de Codul Fiscal in vigoare.

Avem o vasta experienta in prestarea de servicii de expertiza contabila si de management, coordonand in ultimii 20 ani activitatea financiar contabila a celor mai importante societati din zona orasului nostru.

Expertiza contabila

Esti in cautarea unor servicii de calitate in domeniul evidentei si expertizei contabile? Iti oferim o gama larga de servicii – disponibile atat pentru start-up-uri cat si pentru companii de nivel mediu sau mare ce doresc externalizarea serviciilor financiar-contabile.

Vezi detalii →Consultanta fiscala

Nu ai timp sa analizezi modificarile legislative? Nu stii ce avantaje se ascund in interpretarea corecta a Codului Fiscal? Doresti o reprezentare competenta in fata organelor de control ? BG & V Consulting prin echipa sa de consultanti va ofera solutia la toate aceste probleme.

Vezi detalii →Evidenta contabila

Conducem si organizam evidenta contabila a companiei dvs. atat la sediul clientului cat si la sediul nostru prin folosirea aplicatiilor informatice specifice. La cerere, asiguram clientilor nostri accesul remote la datele contabile stocate pe serverele companiei noastre.

Vezi detalii →Evidenta salarii & Resurse Umane

Oferim o gama completa de servicii de salarizare ce cuprinde in general servicii de calcul salarii, protectia muncii si resurse umane.

Vezi detalii →

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video