Cartier Rezidential 9 Mai, Ploiesti Afisari: 156
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vornicei , Nr.4B (Cartier 9 Mai), Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0784288774
-------------------------
Web: Internet
  email: rezidential.9mai@yahoo.ro
  site: www.rezidential9mai.ro
  facebook: Rezidential9MaiPloiesti/

 
Rezidential 9 Mai - detalii ansamblu  
Detalii  video  

Ansamblul rezidential „9 Mai Ploiesti” se afla localizat pe strada Vornicei, la numarul 4, în zona Cartierului de Vest din orasul Ploiesti. Blocurile rezidentiale sunt construite pe platforma fostei baze de aprovizionare Aprodem, lânga Sediul registrului comertului si au în vecinatate supermarketurile LIDL, Billa, Mega Image, Carrefour, Profi si Altex, sunt banci, farmacii si este Spitalul General C. F. Centrul comercial Ploiesti West Mall se afla la 850 de metri fata de complexul de locuinte. Pietonal se ajunge în 5 minute pâna la Piata 9 Mai, Parcul Vest si Parcul 9 Mai, la fel si pâna iar Stadionul Astra, ce se afla la 450 de metri fata de locuintele noi. Nu departe sunt Gradinitele cu program prelungit Nr. 40 si Nr. 47 si la numai 350 de metri este Scoala Gimnaziala „Ioan Alexandru Bassarabescu”.

În proximitatea blocurilor noi circula autobuze si de la complexul de locuinte „9 Mai” se parcurge o distanta aproximativ de 3 km pâna în centrul orasului Ploiesti si doar 400 de metri pâna la Gara de Vest, iar pâna la cel mai apropiat Aeroport International „Henri Coanda” se ajunge parcurgând circa 46 km.

Caracteristica complexului locativ

Ansamblul de locuinte „9 Mai Ploiesti” este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din orasul Ploiesti si este compus din 8 blocuri locative, ce sunt dezvoltate pe un teren cu suprafata totala de 12 500 mp. Cladirile locative sunt construite responsabil si facilita de un grad înalt de rezistenta seismica la cutremure de pâna la 9 grade pe scara Richter si sunt realizate cu egale regimuri de înaltime, fiecare cu câte un Demisol plus Parter si plus 6 Etaje locative. Casele au fundatii durabile si structura de rezistenta a tuturor imobilelor este realizata pe cadre din beton armat Holcim cu pereti exteriori din caramida portanta Porotherm si blocuri BCA cu grosimea de 30 cm, iar compartimentarile interioare sunt zidite doar din caramida eficienta fonic si termic si au 12 cm. Sistemul de izolare termica exterioara are 10 cm grosime, este format din polistiren expandat cu densitatea de EPS80 si este fiabil aplicat la imobile, iar fatadele blocurilor sunt finisate cu tencuiala decorativa. Un confort termic sporit locuintelor este asigurat si de tâmplaria exterioara, care are profil PVC calitativ de marca Rehau si geam termopan tripan. La scarile locative din blocuri sunt instalate ascensoare moderne si sigure, ce functioneaza silentios.

Pentru copii în curte sunt organizate locuri de joaca si exista amenajate spatii de relaxare. Complexul de locuinte este inteligent iluminat, este video supravegheat si dispune de paza proprie permanenta. Locurile de parcare sunt organizate atât subterane (pozitionate la demisolul cladirilor) cât si supraterane în curtea interioara. La intrare în complexul de locuinte este instalata bariera automatizata si în locuinte accesul se face prin interfon.

Apartamente si detalii de finisare

În blocurile complexului rezidential „9 Mai Ploiesti” este conceput un numar total de 380 unitati locative, toate sunt confortabile si logic proiectate cu suprafetele cuprinse între 86 mp si 104 mp si au una, 2, 3 si patru camere. Se vând apartamentele finisate - la cheie si dispun de toate camerele de baie modern finisate si complet echipate cu obiecte sanitare si accesorii. În locuintele peretii pe partea interioara sunt tencuiti si cu lavabil alb vopsiti, peretii din bai si blatul de la bucatarii este finisat cu faianta, pentru pardoseli este prevazuta gresia si parchetul. Pentru încalzire sunt instalate calorifere si sunt centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativa. Toate sistemele ingineresti sunt realizate si utilitatile generale sunt racordate

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video