Arcadia Apartments Domenii - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 231
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 78
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Copilului, Nr.22,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314011101; 0747239330
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@arcadiaapartments.ro
  site: www.arcadiaapartments.ro
  facebook: ArcadiaApartmentsDomenii/

 
Arcadia Apartments - detalii complex  
Detalii  video  

Situat în Domenii, una dintre cele mai frumoase si prestigioase zone ale Bucurestiului, Arcadia Apartments Domenii reprezinta o insula de fericire într-o mare de neliniste. Aici ai posibilitatea de a îmbina doua stiluri de viata diferite, trecând oricând de la relaxarea din cadrul complexului si a zonei la dinamica vietii sociale din centrul si nordul orasului si viceversa.

Complexul îti ofera mixul ideal de locuire: este înconjurat de foarte multe spatii verzi, case si vile construite în perioada interbelica, dar si de toate facilitatile necesare. În maximum 5 minute de mers pe jos poti ajunge la statia de metrou Grivita. La o distanta de 5-15 minute de mers pe jos se afla mai multe gradinite, scoli si spatii unde au loc ateliere pentru copii.

Din Arcadia Apartments Domenii poti ajunge rapid în zonele de birouri din Floreasca-Barbu Vacarescu, la birourile, restaurantele si muzeele din Victoriei, la cafenelele si restaurantele selecte din Kiseleff-Aviatorilor, la Arcul de Triumf sau în Parcul Herastrau, cel mai mare parc din Bucuresti. Toate punctele de interes sunt chiar lânga tine, astfel ca poti avea mai mult timp pentru activitatile care-ti fac placere si mai mult timp pentru familia ta!

Concept

Întregul ansamblu va fi construit în trei faze, cu scopul de a dezvolta o comunitate fericita pentru aproximativ 800 de familii.

Prima faza a fost demarata în august 2017 si consta într-o cladire 2S+P+5E+6-7R cu 193 de apartamente dispuse pe 4 scari si 240 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.A doua faza va fi demarata în prima parte a anului 2018 si prespune constructia a doua blocuri 2S+P+5E+6-7R cu 235 de apartamente si 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate subteran.Demararea celei de-a treia faze de dezvoltare va avea loc catre finalul anului 2018 si va include cladiri de apartamente si spatii comerciale.

Conceptul Arcadia Apartments Domenii respecta câteva caracteristici importante pentru calitatea locuirii:

30% din întreaga suprafata desfasurata a complexului consta în spatii verzi amenajate.

Parcarea auto este dispusa în totalitate subteran.Fiecare apartament este pozitionat astfel încât sa beneficieze de multa lumina naturala.Sistemul de colectare selectiva a deseurilor este de tip hidraulic, situat în afara cladirilor.Toate apartamentele sunt pozitionate astfel încât sa beneficieze de vedere libera, neobturata.

Tipuri de apartamente

 

Pentru a satisface necesitatile si dorintele celor care doresc sa-si cumpere o locuinta, am conceput o gama larga de tipologii de apartamente, cu suprafete utile variate si un nivel înalt de functionalitate a spatiului. Astfel, prima cladire cuprinde:

Studio-uri – 2 tipuri, 24 de unitatiApartamente cu doua camere – 2 tipuri, 42 de unitatiApartamente cu trei camere – 9 tipuri, 61 de unitatiApartamente cu trei camere premium – 6 tipuri, 46 de unitatiApartamente cu patru camere – 2 tipuri, 16 unitatiDuplex-uri – 2 unitatiPenthouse-uri – 2 unitati

- interval suprafete:

Studio 50mp2 camere 52 mp3 camere 64-81 mp3 camere premium 85-90 mp4 camere 80-90 mpDuplex- 131 mpPenthouse- 147 mp

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video