Serboro Suceava - Transport Masini Anglia Afisari: 88
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 38
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Marasesti, Nr.44 A, Suceava, judetul Suceava
-------------------------
Phone: Telefon
  0751359531; 0768608575; 0731304233
-------------------------
Web: Internet
  email: serboro.romania@yahoo.com
  site: www.transportmasinianglia.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Sc Serboro Srl este o societate a carei principala activitate este asigurarea transportului de vanuri, rulote, motociclete, scutere, masini noi si vechi la cele mai accesibile preturi de pe piata. Angajatii nostri au ani de experienta in industria transportului intern si international de masini, din aceasta cauza pentru noi este usor sa va oferim servicii de calitate.

Noi, cei de la Sc Serboro Srl, intelegem ca siguranta si tratamentul atent adus masinilor dumneavoastra in timpul tranportului este foarte important. Pentru acest motiv este o prioritate pentru noi sa colaboram cu cei mai buni soferi si sa aducem o calitate superioara serviciilor oferite de noi, la un pret accesibil. Pentru a intari increderea dumneavoastra in serviciile noastre va oferim CMR semnat si stampilat plus contracte de prestari servicii.Sc Serboro Srl transporta sute de autoturisme, vanuri, rulote, motociclete, scutere international, din Romania in Franta, Belgia, Uk, Olanda si retur din Uk, Belgia, Germania, Olanda, Austria in Romania.

Angajatii nostri au vaste cunostinte in industria transportului auto, pentru a satisface cat mai exact cererile si dorintele dumneavoastra legate de transportul autoturismului.Ne ocupam indeaproape de toate detaliile ce tin de ridicarea, transportul si livrarea masinii dumneavoastra si va vom oferi totodata solutii si preturi accesibile in functie de nevoile fiecaruia.Angajatii nostrii va vor oferi raspunsurile necesare intrebarilor dumneavoastra in ceea ce priveste procedeul legat de transport, si va vor ajuta sa gasiti locurile cele mai avantajoase de unde se poate efectua ridicarea si mai apoi livrarea.Aditional va vom explica cum va puteti pregati masina pentru transport, reducandu-se astfel intarzaierile si confuzia.

Multumirea clientilor nostri este rezultatul angajamentului nostru in a trata autoturismele cu foarte multa atentie.Ca parte a acestui angajament, noi colaboram numai cu operatori de transport cu asigurare si licienta, garantand astfel pentru valoarea masinii dumneavoastra.De asemenea pastram in permanenta contact cu operatorii de transport, pentru a ne asigura ca masina dumneavoastra ajunge la destinatie in conditiile stabilite.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video