INTEX MEDIA Afisari: 67
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Internet, realizare site-uri (servicii) Vizitatori: 23
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ramnicu Valcea, judetul Vilcea
-------------------------
Phone: Telefon
  0731107847
-------------------------
Web: Internet
  email: office.intex.media@gmail.com
  site: www.intex-media.ro

 
Servicii optimizare SEO  
Detalii  video  

Oferim optimizare SEO pentru promovarea site-ului în cadrul motoarelor de căutare. Oferta noastră de servicii seo este adresată companiilor care doresc sa îşi consolideze prezenţa online şi să îşi sporească volumul de vizitatori pe site.

Optimizarea site-ului vă va ajuta să obineţi un număr sporit de vizite, comenzi mai frecvente şi un interes sporit din partea consumatorilor vizavi de produsele şi serviciile companiei. Serviciile noastre de promovare au la bază strategii de optimizare seo şi search engine marketing în scopul unei poziţionări cât mai bune în clasamentul motoarelor de căutare.

De ce sa alegeţi serviciile de optimizare SEO ?

Obtineţi de 3 ori mai mult trafic de vizitatori faţă de situaţia în care nu se recurge la optimizare seo Vă sporiţi rata de conversie a vizitatorilor în clienţi efectivi până la 7% Vă ajutăm să vă construiti o prezenţă online solidă prin care să concuraţi cu succes chiar şi competitori mult mai mari decât dvs. Beneficiaţi de o vizibilitate online permanentă. Optimizarea site-ului va face ca produsele şi serviciile dvs. să fie accesibile clienţilor dvs. 24/7 Monitorizare permanentă pentru toate aspectele ce ţin de trafic, sursele de provenienţă, paginile vizitate, numărul de comenzi şi mulţi alţi parametri importanţi Serviciile noastre de optimizare seo vă facilitează legatura cu segmentul dvs. de clienţi Vă ajutăm să vă reduceţi costurile de promovare cu cel puţin 60% în raport cu alte metode (promovare prin bannere, articole, alte surse de reclamă) Vă ajutăm să comunicaţi eficient mesajul dvs. clienţilor dvs. Facilităm procesul de dezvoltare a afacerii dvs. Adăugarea de noi produse/servicii şi promovarea acestora va fi mult mai rapidă, veţi putea accesa cu usurinţă noi nişe de piaţă Zero riscuri – metodele noastre de optimizare SEO sunt complet lipsite de riscuri, site-ul dvs. având doar de castigat. Nu utilizăm tehnici de black seo sau spam

Serviciile SEO va sunt oferite sub formă de abonament lunar beneficiind de următoarele avantaje:

Cercetarea şi analiza cuvintelor cheie care corespund obiectivelor dvs. şi care vă generează maximum de trafic în raport cu bugetul alocat. Această etapă este esenţială pentru optimizarea site-ului; Pagina 1 în Google pentru fiecare dintre cuvintele cheie identificate; Încrierea site-ului într-o varietate de resurse online (directoare, forumuri, blog-uri s.a.) care vă ajută la creşterea fluxului de trafic, îmbunatăţirea poziţiei seo şi a imaginii site-ului dvs.; Map Listing pentru ca locaţia magazinului/punctului dvs. de lucru să fie accesibilă clienţilor; Raportare săptămânală/lunară privind stadiul optimizării seo din punct de vedere al traficului şi al poziţiei seo; Consultanţă SEO GRATUITĂ pentru identificarea noilor direcţii de promovare a afacerii în mediul online. Preţuri şi Abonamente de optimizare SEO personalizate în funcţie de cerinţele fiecarui client

Punem la dispoziţia companiilor o ofertă de promovare cu un grad ridicat de eficienţă, bazată pe servicii seo cu rezultate stabile pe termen lung. Veţi evita astfel o serie de costuri suplimentare necesare promovării site-ului. Pentru oferta de preţ personalizată nevoilor dvs. vă rugăm să ne contactaţi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video