INTEX MEDIA Afisari: 67
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Internet, realizare site-uri (servicii) Vizitatori: 23
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ramnicu Valcea, judetul Vilcea
-------------------------
Phone: Telefon
  0731107847
-------------------------
Web: Internet
  email: office.intex.media@gmail.com
  site: www.intex-media.ro

 
Consultanta creare site web  
Detalii  video  

Când prezenţa online a unei companii nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, de cele mai multe ori website-ul companiei respective trebuie modificat sau îmbunătăţit. Însă foarte rar, în asemenea situaţii, căutăm adevăratele motive care au generat problemele. Adevărul este că nivelul de calitate al website-urilor, în general, este determinat în mod direct de deciziile şi viziunile care au stat la baza realizării lor şi de către echipa care funcţionează în spatele acestora. Rezolvarea problemelor de eficienţă în mediul online trebuie să înceapă offline cu oamenii, procesele şi planificările din spatele lor şi nu cu surle şi trâmbiţe, online. Dacă prezenţa dvs online necesită mai mult decât mici cosmetizări grafice ori dacă site-ul dvs aflat în plină transformare are nevoie de multă experienţă şi luciditate în dezvoltarea unei strategii eficiente, vă invităm să luaţi în considerare serviciul nostru de consultanţă web.

Compania dvs. ar putea avea nevoie de Consultanţă Web dacă:

- intenţionaţi să realizaţi un plan de web design sau o schiţă de redesign a site-ului dvs. - aveţi nevoie de un studiu de business pentru un nou site - a existat o anumită interferenţă sau suprapunere de roluri, responsabilităţi şi aşteptări între oamenii însărcinaţi cu funcţionarea site-ului. - nu puteţi decide dacă e mai bine să modificaţi sau să înlocuiţi site-ul actual al firmei dvs. - website-ul nu transmite mesajul de marketing potrivit scopului dvs. - nu aveţi încredere că site-ul actual nu produce rezultate satisfăcătoare în raport cu cheltuielile de mentenanţă - relaţia cu webdesigner-ul dvs. actual s-a blocat sau chiar s-a întrerupt complet. - aţi remarcat că există o anumită lipsă de încredere în site-ul firmei dvs. - pur şi simplu doriţi să purtaţi o conversaţie despre problemele website-ului dvs, cu cineva competent.

Avem suficientă experienţă în acest moment astfel încât să vă putem fi de folos în orice stadiu al afacerii v-aţi afla. Contacteaza-ne chiar acum pentru o ofertă de preţ personalizată.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video