Magazin de Airsoft Afisari: 86
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 31
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Mamaia, nr. 20, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0374050505
-------------------------
Web: Internet
  email: store@airsoftmegastore.ro; office@airsoftmegastore.ro
  site: airsoftmegastore.ro

 
Shotgun airsoft Pret: 131,00 RON
Detalii  video  

ACM shotgun M870 scurt Negru

O replica de airsoft cel putin interesanta pe care orice jucator de airsoft la un moment dat si-o va dori sau va dori sa se joace cu ea. Aceasta jucarie copiaza modelul M870 Sawed Off. Este fabricata din plastic ABS. Principiul de funcitonare este simplu si eficient iar sistemul de hopup are grija ca raza de actiune sa nu fie foarte mica.

Modelul M870 fabricatie ACM este bazat pe un model cunoscut in intreaga lume, Remington 870 "Wingmaster", aparut in anul 1950 devenind foarte repede popular in America. Este utilizat in multe domenii de activitate; vanatoare, militar, forte de ordine si multe altele. Exista nenunmarate versiuni si adaptari ale acestei platforme. Principiul replicii de airsoft copiaza mult principiul armei adevarate. Pentru fiecare armare poate fi angajata o bila. Puterea necesara este rezultata din comprimarea unui arc intern.

Exteriorul replicii

Replica de airsoft prezenta copiaza modelul M870 Sawed Off sau mai exact versiunea taiata a lui M870. Este fabricata din plastic ABS. Principiul sau de functionare copiaza foarte bine arma adevarata, la fiecare armare o bila este alimentata care ulterior poate fi actionata. Un principiu simplu, eficient si foarte economic.

Interiorul replicii

Utilizand bile cu greutatea de 0.20g viteza rezultata va fi de 80 - 85 m/s. Replica de airsoft prezentata este prevazuta cu hopup, astfel o raza de actiune destul de mare.

Alimentare

In pachetul replicii de airsoft exista un incarcator de 36 de bile. Functionarea este cat se poate de simpla. Jucaria nu necesita electricitate, gaz sau alte surse separate de energie. In interior exista un arc ce se armeaza manual, reprezentand sursa de energie necesara propulsarii bilelor. Se recomanda utilizarea bilelor de calitate pentru performante optime. Nu se recomanda reutilizarea bilelor de airsoft deoarece aceasta actiune poate avaria grav replica.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video