Turnatoria Metalul Cluj Afisari: 70
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 31
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Corneliu Coposu , nr. 167, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0741723725
-------------------------
Web: Internet
  email: turnatoriametalul@gmail.com; office@turnatoriametalul.ro
  site: turnatoriametalu.ro

 
Restaurari obiecte  
Detalii  video  

Turnatoria Metalul ofera servicii de restaurare si consolidare obiecte de arta (statuete, tablouri sau oglinzi etc.), obiecte vechi,  dar valoroase in vederea  pastrarii valorii sau cresterea acesteia in urma serviciilor prestate.

Restaurarea este procesul prin care un obiect mai vechi este adus prin anumite tehnici la parametrii initiali. Prin restaurare se intelege aducerea operei de arta la calitatile initiale. Restaurarea in sine este o operatiune de consolidare si de completare a operelor de arta (picturi,mozaicuri,ceramica); pentru a fi pastrate si puse in valoare, realizandu-se pe baza unor norme stabilite de specialisti.

Experienta si specializarea in domeniu ne-a invatat sa ne adaptam cerintelor pietei oferindu-le clientilor nostri servicii de calitate si livrare la timp. Redarea stralucirii obiectelor de arta sau monumentelor va face ca acestea sa atraga din nou atentia privitorilor.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si detalii despre serviciile pe care le oferim, iar noi va vom oferi solutia potrivita pentru nevoile dumnevoastra.

Profesionalism, calitate, eficienta si livrare la timp!

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video