Tehnodiam Tools Afisari: 101
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 33
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Serg. Constantin Deliu , nr. 17,
-------------------------
Phone: Telefon
  0751542398
-------------------------
Web: Internet
  email: office@disc-beton.ro
  site: www.disc-beton.ro

 
DISCURI BETON  
Detalii  video  

DISCURI BETON ARMAT

Pentru necesitatile dumneavoastra de taiere a betonului armat, veti avea nevoie de discuri de taiat beton armat. La noi, gasiti diverse modele, precum discuri standard beton armat sau discuri premium beton armat. Discurile pentru beton armat sunt compatibile cu masini de taiat electrice sau cu motor termic, masini de tip Flex, masini de taiat cu banc, masini de taiat pardoseala si motodebitatoare. Avem magazin in Bucuresti.

  • DISCURI BETON SIMPLU

    Va oferim o gama variata de discuri beton simplu, pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa va desfasurati activitatea intr-un mod cat mai calitativ si usor posibil. Aveti la dispozitie o diversitate de discuri de taiat beton nearmat sau slab armat. In aceasta colectie, veti gasi discuri speciale beton, discuri standard beton universal, discuri premium pentru mix beton, precum si diverse alte modele de discuri pentru beton

  • DISCURI BETON PROASPAT

    Cu discurile pentru beton proaspat, puteti cu usurinta sa taiati betonul proaspat, cu 6 pana la 24 de ore vechime. Aceste discuri pentru beton proaspat sunt compatibile cu masini de taiat pardoseala cu motor termic. Va oferim discuri standard beton si discuri premium beton.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video