Cheminox Afisari: 110
Categorie: COMERT >> Chimicale, vopsele, detergenti Vizitatori: 43
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. M. Viteazu , nr. 60, Oravita, judetul Caras Severin
-------------------------
Phone: Telefon
  0722659720
-------------------------
Web: Internet
  email: cheminox@yahoo.com; office@cheminox.ro
  site: www.cheminox.ro

 
Decapanti inox  
Detalii  

DESCALINOX FLUID GENTILE Este un produs cu agresivitate redusa, se utilizeaza pentru eliminarea oxidarilor de pe suprafetele din inox satinat astfel incat suprafata sa fie cat mai putin afectata. Se aplica prin pulverizare, necesita un timp de contact mai lung.

 

DESCALINOX FLUID NOX FREE Gel activ pentru decapare prin pulverizare. Nu contine acid Azotic.

 

DESCALINOX FLUID STRONG Gel decapant pulverizant puternic, pe baza de acid Azotic si acid Fluorhidric.

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica                          : acid sub forma fluida

pH % concentrat                    : 1,0

 Compozitia chimica             : un amestec de saruri si acizi anorganici

Contine                                   : acid fluorhidric 3 - 5%, acid azotic 9-20% 

Aplicatie    

Descalinox Fluid STRONG este un produs folosit pentru decapare , pasivare si albire asuprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. Acest produs este utilizat pentru decaparea si curatarea oxidarilor de e suprafete mari din otel inoxidabil, se aplica prin pulverizare.  Produsul are o actiune puternica, reprezinta decapantul clasic de baza.  

Caracteristica produsului    

Contine un agent nou si foarte activ de gelifiere, care ofera un produs stabil care nu se descompune chiar si dupa perioada lunga de depozitare.    Are o aderenta foarte buna chear pe suprafete verticale, fara risc de scurgere sau picurare.   Produsul poate fi eliminat cu usurinta cu un jet puternic de apa, obtinandu-se o suprafata curata,  omogena.   

Conditii de aplicare     

Aplicati gelul prin pulverizare pe intreaga suprafata, asigurandu-va ca un stratul uniform va acoperi complet toata suprafata, 

chear si colturile cele mai ascunse, greu accesibile

    Lasati produsul sa actioneze aproximativ 30-60 minute, sau pana la separarea completa a oxizilor superficiali, apoi clatiti bine cu apa curenta, prin spalare sub presiune,eventual ajutati clatirea cu o perie din material plastic.

DESCALINOX GEL NOX FREE Gel decapant activ, nu contine acid Azotic. Se aplica cu pensula.

DESCALINOX GEL STRONG Gel decapant puternic. Produsul standard pentru decaparea cordoanelor de sudura. Se aplica cu pensula.

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica                          : acid sub forma de gel

pH %                                     : 1,0 

Compozitia chimica             : un amestec de saruri si acizi anorganici

Contine                                  : acid fluorhidric 5-10%, acid azotic 20-30% si  biflorura de amoniu 5-10%

Aplicatie    

Descalinox Gel STRONG este un produs folosit pentru decapare , pasivare si albire asuprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. 

Acest produs este utilizat pentru decaparea si curatarea cordoanelor de sudara.  Produsul are o actiune puternica, reprezinta decapantul clasic de baza.  

Caracteristica produsului    

Contine un agent nou si foarte activ de gelifiere, care ofera un produs stabil care nu se descompune chiar si dupa perioada lunga de depozitare.    

Are o aderenta foarte buna chear pe suprafete verticale, fara risc de scurgere sau picurare.   Produsul poate fi eliminat cu usurinta cu un jet de apa curgatoare, obtinandu-se o suprafata curata omogena, fara riscul de oxidare ulterioara.   

Conditii de aplicare     

Aplicati gelul cu ajutorul unei pensule pe intreaga suprafata afectata de sudura , asigurandu-va ca stratul uniform acopera chiar si marginile colorate al cordonului de sudura.    Lasati produsul sa actioneze aproximativ 45-120 minute, sau pana la separarea completa a oxizilor superficiali, apoi clatiti bine cu apa curenta, prin spalare sub presiune,eventual ajutati clatirea cu o perie din material plastic.

DESCALINOX P 27 Solutie decapanta clasica, pe baza de acid Azotic si acid Fluorhidric.Se utilizeaza pentru decaparea sudurilor si suprafetelor din inox. Se utilizeaza in baile de decapare.       

Proprietati fizico-chimice

Starea fizica : acid sub forma de solutie lichida

pH % : 1,5

Compozitia chimica : mixtura de acid azotic si acid fluorhidricContine : acid fluorhidric 10-15% si acid azotic 20 -30%

Aplicatie

Descalinox P27 este un produs traditional pentru decapare, pasivare si albire prin imersiea suprafetelor din otel inoxidabil si otel speciale. Acest produs este utilizat pentru decaparea sicuratarea cordoanelor de sudara si a suprafetelor intr-o singura faza.Caracteristica produsuluiDescalinox P27 are caracteristica de a fi foarte energic si asigura eliminarea oxizilor sicontaminarilor foarte dure într-un timp scurt.Baia obtinuta cu acest produs, care contine acid azotic, functioneaza optim pana se ajunge la o anumitã concentratie de fier, dupa care este necesara inlocuirea acestuia ( limita maxima defier al solutiei este de aproximativ 50 g / l).

Conditii de aplicare

Concentratia de utilizare : 30% Descalinox P27 restul apa.

Temperatura de lucru : 18 - 30 grade C

Regenerare 

Produsul poate fi regenerat în mod continuu de cãtre o unitate de dializa difuza DYAD, sau deo unitate de retard al acidului RESIBED.Reducerea NOxEmisiile de NOx poate fi redus si combatut prin utilizarea unitatilor de oxidare PEROXISTEEL .Apa acida rezultata dupa spalare se va neutraliza cu lapte de var pana la un pH de peste 7.

 

DESCALINOX P13 Solutie decapanta, fara continut de acid Azotic,se utilizeaza pentru decaparea prin imersie a suprafetelor din inox austenitic si aliaje dulex. Acest produs necesita adaugarea de peroxid de hidrogen.

 

DESCALINOX P13 FAST TPF Este un produs similar cu DESCALINOX P13 cu unele inbunatatiri pentru scaderea timpului necesar de contact..

 

DESCALINOX P23 Solutie acida (electrolit) pentru decapare electro-chimica.

 

.DESCALINOX P61 C Produs fara continut de acid Azotic, utilizat pentru decaparea si pasivizarea suprafetelor din inox seria 400

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acid azotic  |  Acizi anorganici  |  Apa albire  |  Arcuri auto  |  Chimice produse  |  Decapanti abrazivi chimici  |  Decapare chimica  |  Industria auto  |  Industria chimica  |  Jet puternic de apa  |  Otel inox   |  Otel inoxidabil   |  Picurare cu presiune  |  Presiune maxima  |  Produs lichid  |  Spalare suprafete dure  |  Temperatura de depozitare  |  Temperatura de lucru  |  Temperatura necesara   |  Toata suprafata  |  Utilizare a produsului   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.