BLUERAL VISUAL montare, proiectare sisteme de securitate Braila Afisari: 143
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 69
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Galati, Nr. 57, Braila, judetul Braila
-------------------------
Phone: Telefon
  0757428856
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@blueral.ro
  site: www.blueral.ro

 
Centrale Antiincendiu  
Detalii  video  

Orice incendiu poate avea consecinte deosebit de grave. O modalitate la indemina pentru limitarea pagubelor materiale si umane este instalarea unui sistem de detectie si avertizare a inceputului de incendiu.

Fiecare incendiu provoaca daune din cauza aparitiei fumului si a flacarilor inainte de sosirea brigazii de pompieri si de asemenea vor fi provocate alte daune datorita apei folosite la stingere. Unele costuri sunt inevitabile si din acest motiv este necesara gasirea unei solutii optime intre sistemul de detectie a incendiului si bunurile care trebuie protejate.

SC BLUERAL VISUAL ofera o gama completa de optiuni de detectie, bazata pe caldura, optice, infrarosu. In completare sunt disponibile si detectiile revolutionare optic-caldura-chimic, cele cu sensibilitate ridicata la fum si detectie lineara de unica tehnologie dezvoltata de furnizorii nostri.

Firma noastra proiecteaza si instaleaza sisteme de detectie si avertizare la incendiu pentru orice tip de obiectiv de la cele mai simple cu centrale conventionale/adresabile cu 2 pana la 8-12 zone (bucle), dar si pentru obiective mari cu sute de senzori si butoane manuale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video