AMN DESIGN Afisari: 158
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Productie publicitara (obiecte si servicii) Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gheorghe Chitu, nr. 26, Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0251530000
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amndesign.ro
  site: www.amndesign.ro
www.expoled.ro

 
Print UV pe materiale rigide  
Detalii  video  

Print UV pe materiale rigide prin metoda de printare directă cu imprimanta cu cerneluri UV

Putem printa orice grafica pe suport rigid cum ar fi plexiglas, PVC , policarbonat, foam, dibond, sticla, lemn.

Print UV pe placi polipropilena celulara (COROPLAST)

Placile extrudate din polipropilena celulara sunt usoare, rigide si economice. Acestea au o mare varietate de aplicabilitate in domenii cum ar fi publicitate, industria auto, industria de ambalaje, birotica, farmaceutica. O alta caracteristica a acestui material este faptul ca  este rezistent la umezeala si apa. Rezistența la impact este foarte buna, absoarbe foarte bine socurile. Placile de polipropilena celulara printate UV pot fi folosite pentru panouri publicitare.

Print UV pe plexiglas (plăci acrilice)

Sunt alegerea potrivită pentru producerea diferitelor tipuri de aplicații cu utilizări specifice domeniilor: publicitate, arhitectura, medical,constructia de automobile. Plexiglasul are un grad ridicat de difuzie a luminii si a culorii,  sunt si foarte rezistente la conditiile de mediu si la factorii mecanici. Datorita suprafetei netede si perfect plane, placile acrilice se printeaza UV cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste calitatea.

Print UV pe plăci PVC rigide

Plăcile din PVC au o densitate si durabilitate ridicată. Caracteristica principala a acestora o reprezinta structura expandata foarte fina si omogena. Finisajul suprafetei acestui tip de material este optim pentru printare uv, aplicare  de folie autoadeziva decupata pe cutter sau printata, serigrafie, etc. Placile PVC sunt rezistente atat la factorii de mediu, cat si la factorii mecanici (lovituri usoare sau zgarieturi). Produsele realizate din acest material printat direct cu cerneluri UV pot fi expuse in majoritatea zonelor publice, expoziții, târguri, etc.

Print UV pe policarbonat (plăci policarbonat compact)

Acestea sunt panouri cu rezistenta mare la impact si protectie impotriva radiatiilor ultraviolete, cu calitati deosebite în ceea ce privește transmisia luminii. Placile din policarbonat printate uv nu isi schimba proprietatile fizico-mecanice intr-o plaja larga de temperatura cuprinsă între -40°C până la +115°C. Rezistenta placilor de policarbonat la factorii de mediu fiind excelenta.

Printre produsele realizate frecvent de noi se numără, print pe sticlă, print pe dibond, print pe lemn, print pe aluminiu.

Pentru partea de decorațiuni interioare vă recomandăm site-ul www.tablourideosebite.ro unde puteți găsi intr-o mare varietate de dimensiuni și suporturi, tablouri pe canvas , sticlă, lemn sau plexiglas.

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video