Curatare Tapiterie Auto Afisari: 107
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Spalatorii, curatatorii, vopsitorii Vizitatori: 34
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pantelimon, ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0733607225
-------------------------
Web: Internet
  email: adrian_gabriel_2014@yahoo.com
  site: www.curataretapiterieauto.com

 
Curatare Tapiterie Auto  
Detalii  video  

Tapiterie , usi, bord, scaune, banchete, schimbare mocheta toata masinaSi pana la urma o tapiterie veche se transforma in una noua si fara figuri matze aspiratoare aburi si labareli de genul asta daca ai la indemana solutiile necesare pt interiorul masinii plastice bord tapiterie silicon presuri etc...

Lucrul manual ramane lucru sfant.. si uscarea manuala este painea lui d-zeu fata de uscarea fortata la abur aspiratoare etc exemplu cum iti este haina ta spalata curata si uscata la vant si soare si cum este haina bagata intro centrifuga??.. ca material si cum o simti pe tine ?

 

Fa testul asta ! lucrul manual este lucru manual si uscarea la fel pe ce sa dai milioane de lei cand poti face o tapiterie si un interior si cu o bancnota de 50 de leicuratarea si dezinfectarea A/C si a instalatiiei este super spray u de 20 de lei si miroase frumos face fata.Orice om daca stie sa si faca meseria chiar si la el in curte sau spalatorie..rezultatul este strong. daca o faci ca la carte !Important e sa sti cum sa o intretii curata pe parcurs si cum sa o protejezi !

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video