Contab Serv - Contabilitate, fiscalitate, infiintari firme, Slatina Afisari: 133
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 57
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Manastirii, Nr.5, bl. 5, sc. B, ap.3 (parter), Slatina, judetul Olt
-------------------------
Phone: Telefon
  0722293813 ; 0349809949
-------------------------
Web: Internet
  email: office@contaprofesional.ro
  site: www.contaprofesional.ro
  facebook: Contab-serv-srl-790883984274817/

 
Contab Serv Slatina - detalii firma  
Detalii  video  

Contab Serv S.R.L. este o companie membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si are ca obiect principal de activitate- servicii de contabilitate completa destinata diverselor tipuri de societati, consultanta contabila si financiara, raportari financiar-contabile , servicii de salarizare si evaluari bunuri imobile .

     Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes operational (Administratia Financiara Slatina, Casa de Sanatate Olt, ITM Olt, Agentia Judeteana de Somaj Olt, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc.), societatea nostra ofera servicii prompte, adaptate nevoilor diverse ale clientilor in materie de servicii de contabilitate, personal si evaluare.

     Lucrarile executate de catre societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti cu studii superioare si experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil, experienta acumulata in timp, in mai multe companii cu diverse profile de activitate. Serviciile financiar-contabile oferite de echipa noastra de experti contabili se ridica la cel mai inalt nivel de profesionalism si etica, atentia fata de client fiind primordiala pentru noi.

     Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu posibilitati vaste de expertizare financiar-contabila a tuturor tipurilor de societati comerciale. Scopul nostru este acela de a sprijini societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert.

Cu stima,

 Oliviu Florin Fulga

Expert contabil

Evaluator autorizat

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video