Miere Manuka 20+, 340 g Deşi numele său sună exotic, acest produs vine direct de la natură. Manuka este o plantă care creşte în Noua Zeelandă. Este decorată cu flori superbe din care se extrage mierea. Tufişurile de manuka sunt crescute în condiţii ecologice. Mierea manuka este recunoscută datorită concentraţiei mari de MGO (metilglioxal). Acesta are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Se recomandă persoanelor cu imunitatea scăzută şi ca tratament adjuvant pentru gingivită. Mierea poate fi aplicată extern pentru a trata eczemele, psoriazisul, ulcerele şi alte boli ale pielii. Acţionează ca pansament gastric şi ajută la tratarea bolilor intestinale. Mierea manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietăţile sale antioxidante şi care îmbunătăţeşte semnificativ aspectul pielii. Conţinut: Miere manuka MGO 400+ 340 g Ţara de provenienţă: Noua Zeelanda Utilizare: - Pe stomacul gol, de preferat imediat după trezire
- 2 – 3 liguriţe pe zi, pentru a îndulci ceaiul
- A se administra de 2 – 3 ori pe zi, pentru că cel mai important principiu este consumul regulat a unei anumite doze
- Nu trebuie să se consume alimente sau băuturi timp de 20 de minute de la ingerarea mierii
- Fiecare persoană este unică, de aceea doza trebuie ajustată conform nevoilor personale
- Pentru tratarea afecţiunilor pielii se aplică o cantitate mică de miere manuka, se lasă să acţioneze cât mai mult, după care se clăteşte cu apă. Se aplică de 2 – 3 ori pe zi. Efecte vizibile după 2 – 3 zile de utilizare.
|