Delta Expert Consult - Evidenta contabila si salarizare personal, Iasi Afisari: 98
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Smardan, Nr. 19, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0747598035; 0755035179; 0232707157
-------------------------
Web: Internet
  email: office@delta-expert.ro
  site: www.delta-expert.ro
  facebook: DeltaExpertConsult/

 
Delta Expert Consult - detalii firma  
Detalii  video  

Ne dorim sa fim in egala masura un partener de incredere si stabil, care sa furnizeze servicii contabile si de resurse umane la cel mai inalt standard calitativ, si care sa contribuie si sa sustina la dezvoltarea continua a clientilor din portofoliu.

VIZIUNE

Prin nivelul ridicat al serviciilor contabile oferite de Delta Expert Consult, ne consolidam pozitia pe piata din segmentul financiar-contabil, prin intelegerea permanenta a cerintelor clientilor, a adaptarii la cerintele locale si regionale, castigand astfel increderea si succesul partenerilor prin calitatea si eficienta tuturor serviciilor contabile furnizate.

VALORI

Principalele valori care ne definesc si ghideaza misiunea profesionala sunt: integritatea, competenta profesionala, obiectivitatea, confidentialitatea, inovatia, flexibilitatea si transparenta.

Beneficii:

Contabilitate este tinuta CORECT, in conformitate cu reglementarile contabile si codul fiscal la zi.

Sustinem alegerea celei mai bune SOLUTII FISCALE, si nu a contabilitatii creative de dragul scaderii taxelor si a impozitelor.

Beneficiati de EXPERIENTA noastra contabila si fiscala in domenii diverse de activitate, portofoliul nostru cuprinzand clientii din cele mai diferite domenii.

Explicam fiecare aspect neclar cu privire la calculul TVA sau impozit de plata.

Aveti garantia unei situatii contabile CURATE si COMPLETE, pe care o puteti prezenta fara rezerve  organelor de control fiscal sau institutiilor de credit.

Oferim COMUNICARE PERMANENTA, fiind astfel la curent cu toate noutatile fiscale.

Avem grija sa fiti informati la zi de situatia firmei.

Cautam mereu solutii LEGALE si CORECTE in avantajul clientului.

Avem moduri de colaborare FLEXIBILE care sa fie pe placul clientilor, atat in ceea ce priveste colectarea, aranjarea documentelor, programul flexibil, cat si explicarea in termeni SIMPLI a informatiilor contabile.

Tarifele sunt calculate in functie de volumul de documente contabile, de numarul de salariati, si nu in functie de cifra de afaceri, rulaj lunar sau alti indicatori nerelevanti care nu ne afecteaza timpul de lucru.

Alegeti firma de contabilitate in functie de competenta, entuziasm, incredere si disponibilitate si nu in functie de tarif sau promisiuni.

Deveniti partenerul nostru si cu siguranta nu va vom dezamagi!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video