Gyn Pro Laser Afisari: 45
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Aparatura medicala Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Victor Babes , nr. 27, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0756104115
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gynprolaser.ro
  site: www.gynprolaser.ro

 
IncontiLase  
Detalii  video  

Incontilase – singura procedura recomandata de LAHA in scop profilactic (preventie) si terapeutic (tratament) a incontinentei urinare.

Ce este INCONTILASE?

  • Tratamentul laser FOTONA Er:YAG pentru incontinenta urinara;
  • Terapia laser Incontilase (FOTONA Er:YAG) pentru incontinenta urinara este bazata pe stimularea fototermala non-ablativa avand ca rezultat stimularea sintezei de colagen in tesutul vaginal al peretelui anterior refacandu-i elasticitatea necesara in sustinerea vezicii urinare;
  • Solutia ideala in tratamentul incontinentei urinare de efort (stress) si mixta;
  • Non invaziva, fara incizie;
  • Fara anestezie;
  • Sigura si fara complicatii.

Incontinenta urinara, asa cum este definita ea de catre INTERNATIONAL CONTINENCE SOCIETY (ICS) reprezinta pierderea involuntara de urina.

Cele mai frecvente tipuri de incontinenta urinara sunt:

Incontineta urinara de efort (stress) este cea mai comuna forma de incontinenta urinara la femei si apare in cadrul diverselor activitati care implica cresterea presiunii in vezica urinara, cum ar fi stranutul, tusea, rasul, ridicarea obiectelor, etc.

Factorii favorizanti in aparitia incontinetei urinare, sunt: inaintarea in varsta, fumatul, infectiile vezicii urinare (cistitele), obezitatea. Medicatia si alimentele care pot agrava incontinenta urinara sunt cele care cresc diureza si relaxeaza musculatura vezicii urinare sunt: cafeaua, ceaiul, bauturile carbogazoase, alcoolice, medicatia diuretica, anticolinergica si antidepresiva.

Incontinenta urinara de urgenta (datorata necesitatii imperioase de a urina), numita si vezica iritabila se caracterizeaza prin aparitia unei senzatii de mictiune imperioasa, care este atat de puternica incat pacienta nu mai are timp sa ajunga la toaleta. Uneori insa, in special in timpul noptii, pierderea de urinara se elimina accidental, fara nici un avertisment.

Incontinenta urinara este o manifestare a disfunctionalitatii planseului pelvin si poate duce la aparitia prolapsului uterin.

Cercetarile recente au demonstrat ca femeile care sufera de incontinenta urinara au un continut scazut de colagen (in ligamentele de sustinere), de asemenea compozitia colagenului este alterata avand ca efect final o insuficenta sustinere a tractului urogenital.

 

Cum actioneaza INCONTILASE?

Tratamentul Incontilase este bazat pe efectele fototermale precise ale laserului FOTONA Er:YAG in tesutul mucoasei din regiunea vestibulara si a orificiului uretral, cat si de-a lungul peretelui vaginal anterior, stimuland formarea de nou colagen (neocolageneza), astfel readucand la normal functia de continenta.

inainte de Incontilase / dupa Incontilase

In procedeele chirugicale clasice (tehnica TOT, TVT etc) aplicate incontinentei urinare se regasesc urmatoarele dezavantaje: spitalizare, repaus indelungat, incizie, sangerare, durere postoperatorie, risc de rejectie al bandeletei, infectarea meselor si recidiva operatorie este crescuta.

Spre deosebire de tehnicile chirurgicale, procedura Incontilase are urmatoarele avantaje:

  • Fara incizie;
  • Fara anestezie;
  • Fara sangerare;
  • Fara spitalizare;
  • Fara durere;
  • Durata procedura de aproximativ 30 min;
  • Alternativa sigura si eficienta.

incontinenta urinara / dupa incontilase

 

Rezulatate clinice de exceptie in urma procedurii Incontilase:

  • 70 % din paciente au raportat disparitia in totalitate a simptomelor de incontineta urinara la un interval de 120 de zile dupa procedura;
  • La 12 luni dupa o singura procedura Incontilase, 95 % din paciente au fost fara nici un simptom de incontinenta urinara, iar restul de 5 % au trecut de la un grad ridicat al incontinentei urinare, la o forma usoara.

Studiile clinice arata ca procedeul Incontilase este extrem de eficient in tratamentul prolapsului de perete vaginal anterior (cistocel) si in tratamentul prolapsului de perete vaginal posterior (rectocel).

Prolapsul de perete vaginal anterior (cistocelul) se clasifica in functie de severitate, in: cistocel gr I,gr II, gr III, gr IV.

In urma procedurii Incontilase s-au constat urmatoarele rezulatate clinice:

  • 71% din pacientele cu cistocel gr III si gr IV au ajuns in stadiile de cistocel gr I sau 0 (fara cistocel) dupa doar 2 proceduri Incontilase.
  • 100% din paciente au avut o medie de scadere a gradului cistocelului cu cel putin 2 grade.

Studiile clinice au confirmat eficacitatea si siguranta in tehnologia laser utilizata in procedura Incontilase, prin rezultatele de exceptie obtinute si cat si prin confortul pacientelor in timpul procedurii, fara recidive si fara efecte secundare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video