Larex Global Floor - Pardoseli epoxidice si pardoseli poliuretanice, Baia Mare Afisari: 149
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 62
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Vasile Lucaciu, Nr. 172, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0729000444; 0729696101
-------------------------
Web: Internet
  email: ofertare@lgf-floor.ro
  site: www.lgf-floor.ro

 
Pardoseli poliuretanice  
Detalii  

Pardoseala din rasini poliuretanice, la fel ca cea epoxidica, este rezultatul generat de reactia chimica dintre o rasina poliuretanica si întaritor aminic. Când aceste doua substante chimice sunt combinate corect, reactia lor este un proces cunoscut sub numele de întarire care transforma amestecul bicomponent poliuretanic aplicat pe suportul de beton din forma lichida într-o acoperire extrem de puternica, usor elastica si durabila, deseori cu proprietati mecanice mari, precum si rezistenta la temperaturi ridicate sau socurile termice.     Una din caracteristicile importante ale pardoselilor poliuretanice este aceea de preluare a fisurilor din stratul suport în cazul aparitiei fenomenului de contractie si dilatare a betonului care se produce deobicei la schimbarile de temperatura din mediu. .      La fel ca pardoseala epoxidica, cea poliuretanica se aplica în straturi multiple, minim 3, si trebuie sa aiba o grosime de minim 2 mm.   Daca grosimea totala a acestor straturi, indiferent de numarul acestora, este mai mica de 2 mm atunci acestea se vor numi vopsitorii cu rasini poliuretanice.     Pentru a obtine o pardoseala industriala poliuretanica de cea mai buna calitate si durabilitate trebuie sa fie îndeplinite câteva conditii:

 
  • calitatea betonului peste care este aplicata pardoseala (vezi parametrii de calitate aici)

 

  • utilizarea de materii prime de cea mai buna calitate

 

  • alegerea sistemului de pardoseala potrivit solicitarilor la care va fi expusa suprafata

 

  • instalarea pardoselii de catre profesionisti cu experienta

      Sistemele de pardoseala realizate de noi au la baza experienta de peste 24 de ani a echipei LGF în aplicarea pardoselilor epoxidice si cunoasterea caracteristicilor tehnice si chimice ale diferitelor rasini poliuretanice care sunt evidente doar dupa ce procesul de întarire a fost finalizat.   Materiile prime pe care le utilizam sunt realizate de cei mai mari producatori în domeniu cum sunt BASF, CAPAROL, etc.   Instalarea pardoselilor se realizeaza în cadrul unui sistem de management integrat, LGF fiind certificata ISO 9001, 14001 si OHSAS         CARACTERISTICILE PARDOSELILOR EPOXIDICE

   

 

IGIENICE  

    Pardoselile LGF sunt:   IGIENICE - Pardoselile din rasini poliuretanice sunt prin natura lor igienice deoarece se aplica în strat continuu, nu au rosturi iar materialele din care sunt realizate nu permit dezvoltarea microorganismelor si pot fi curatate foarte usor.    Dar în cazul în care trebuie îndeplinite cele mai înalte standarde de igiena atunci se aplica ca strat final un sigilant poliuretanic antibacterian   .   FARA ROSTURI - Pardoselile sunt fara rosturi astfel ca nu genereaza praf. Totodata datorita îmbinarii monolitice a pardoselii poliuretanice cu stratul suport se previne pericolul de formare a bacteriilor sub pardoseala. Racordurile dintre pardoseala si pereti (scafa) au o raza de 3 - 5 cm astfel ca nici în aceste zone nu se formeaza praf si se pot curata usor.   Efectul antibacterian al pardoselilor poliuretanice a fost testat si este certificat cu:

  • ITECH Certification 1 to JIS Z 2801:2000 / ISO 22196:2007

 

  • ITECH Certification 2 to EN 13697
   

 

 

 

 

 

   

 

REZISTENTA RIDICATA

 

  Rezistenta la impact   Sistemele pe baza de poliuretan autonivelant cu grosimea de 1-4 mm sunt adecvate pentru utilizarea pe pardoseli supuse vibratiilor sau altor forte dinamice.    Flexibilitatea ridicata asigura o rezistenta excelenta la impact si reduce riscul de fisurare din cauza deplasarii substratului.

     

Rezistenta la socuri termice

Datorita flexibilitatii pardoselilor poliuretanice sunt rezistente la schimbarile bruste de temperatura.   Trebuie avut în vedere faptul ca, coeficientul de dilatare termica a majoritatii materialelor folosite la protectia pardoselilor industriale este mult mai  mare decât cel corespunzator betonului, de aceea selectarea materialului în cauza trebuie facuta de catre specialisti.   Totodata, exista anumite zone unde pardoselile sunt în mod continuu inundate de apa cum sunt: abatoarele, camerele frigorifice, fabricile de lapte, fabricile de bere, fabricile de îmbuteliere a apei, cramele, etc si zone uscate care suporta încarcari extreme si temperaturi foarte ridicate cum sunt: zonele din jurul cuptoarelor din brutarii sau patiserii,  etc.  În aceste zone speciale LAREX GLOBAL FLOOR - LGF recomanda pardoselile din mortar poliuretanic ce sunt antiderapante chiar si în mediul umed si rezista la temperaturi de 120 °C si chiar 150 °C în cazul unei expuneri de scurtã duratã cum ar fi curãtarea cu abur.

 

  Rezistenta mecanica Intensitatea traficului asupra pardoselii este determinant în alegerea tipului de tratament care sa se aplice suprafetei în cauza, astfel încât performantele sa fie maxime; de asemenea, foarte important este tipul de trafic, de exemplu, cu roti din otel sau cu roti din cauciuc, în primul caz fiind nevoie de un tratament special al pardoselii.   În functie de tipul de încarcatura constanta de mare greutate (cum sunt utilajele din procesul tehnologic, încarcarea rafturilor dintr-un depozit etc.) sau un impact direct asupra suprafetei implica un sistem de realizare a pardoselii cu grosime mai mare si tratarea corespunzatoare a acesteia în vederea cresterii rezistentei (armare cu nisip de cuart) 

           

 

ANTIDERAPANTE, EFICIENTE SI DURABILE

 

  Executie rapidã, pânã la 2.500 mp / saptamâna    Costuri reduse aferente întretinerii - suprafata pardoselilor este fara îmbinãri, densã si impermeabilã, sunt usor de curatat, igienizat si sterilizat astfel încât se reduc costurile si timpul aferente întretinerii acestora.   Reduce riscul accidentarilor - pot fi create grade diferite de antiderapare (R9 - R12) astfel cã se reduc accidentele datorate alunecãrilor si implicit  întreruperea proceselor de productie.   Sunt durabile - Pardoselile se aplica pe suport de beton în strat continuu, în grosime de minim 2 mm. Cu cât grosimea stratului este mai mare cu atât durata de viata a pardoselilor este mai mare. Grosimi de 2-6 mm asigura o durata de utilizare de 10 - 20 ani, în functie de mediul si conditiile de exploatare si întretinere.   Reduce costurile aferente iluminatului. Gradul de reflexie ridicat creste luminozitatea spatiului în care este instalata pardoseala cu pâna la 300%, astfel se reduc costurile aferente si va creste efiecienta muncii.   Creste productivitatea. Traficul cu vehicule în interiorul acestor spatii  devine mai usor iar transportul, manipularea si depozitarea marfurilor sau a materiilor prime este mai rapid si se desfasoara în conditii de siguranta maxima. 

 

 

   

 

ECOLOGICE SI ESTETICE

 

  Protectia cu rasini epoxidice este si o solutie ecologica deoarece:

 
  • reconditionarea betoanelor uzate, fisurate sau patate si protejarea lor cu rasini epoxidice elimina consumul de resurse naturale care s-ar realiza în cazul înlocuirii acestora cu altele noi 

 

  • unele materii prime nu contin solventi, nu emana gaze si sunt fara miros

 

  • se curata cu solutii ce nu contin detergenti 

 

  • economisesc energia datorita proprietatilor de reflexie a luminii 

 

  • protejeaza împotriva deteriorarilor provocate de acizi

 

  • îmbunatateste moralul angajatilor-chiar daca nu este o chestiune ecologica, este, cu siguranta, una umana. Un mediu de lucru mai placut în care angajatii se vor simti mult mai bine, genereaza performanta.

 

Aspectul robust si atragator al pardoselilor executate de LGF va spori frumusetea întregului spatiu în care este instalata aceasta si va da o nota de profesionalism întregii organizatii.     Pardoselile noastre se pot instala într-o varietate mare de culori, stiluri si texturi. Puteti alege pardoseli lucioase sau mate, lise sau texturate, imprimate cu diverse imagini sau pardoseli cu efecte optice deosebite. 

 

 

Oricare ar fi necesitatile estetice ale spatiului dumneavoastra., pardoseala realizata  de noi va fi rezistenta, durabila si economica. 

   

 

 

   

 

CONDITIILE DE APLICARE A PARDOSELILOR EPOXIDICE

 

 

Suportul constituie baza unei pardoseli, fie ea noua sau veche. Durabilitatea pardoselilor  depinde în cea mai mare masura de calitatea betonului peste care este aplicata.

Compania noastra detine un laborator mobil de analiza si testare a calitatii stratului de beton ce se poate deplasa în santier fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra.

 

Numai dupa verificarea atenta de catre specialistii nostri a suportului se poate realiza oferta de pret exacta.

 

Analizarea si verificarea atenta sunt elemente esentiale în determinarea pregatirii unui substrat corespunzator pentru o pardosea sintetica de durata.

Betonul trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

 

  • marca betonului: C20-C25 rezistent la trafic

 

  • sa aiba planeitate corespunzatoare, si o rugozitate de 1,00 - 3,00 mm

 

  • betonul nu trebuie sa fie tratat / consolidat cu substante chimice gen sticla lichida

 

  • rezistenta la tractiune sa fie de minim 1,5 N/mm2

 

  • umiditatea remanenta a betonului sa fie max 4%. La beton nou, pardoseala epoxidica se poate aplica doar dupa cel putin 28 zile de la turnarea placii 

 

  • temperatura stratului de suport trebuie sa fie de minim 8 - 10°C

 

  • temperatura aerului la instalare de minim 15°C

 

  • umiditatea relativa a aerului max. 80%

 

 

 

       

 

ETAPELE APLICARII PARDOSELILOR EPOXIDICE

 

 

Reconditionarea suportului (daca este cazul)

 

  • repararea si tratarea fisurilor

 

  • turnare sapa semiuscata

 

  • reparatii cu mortar sintetic 

 

 

 

 

 

   

 

Pregatirea suportului

 

Aceasta se realizeaza prin:

 

  • sablare

 

  • frezare

 

  • slefuire

 

Dupa care suportul se curata cu aspiratoare de mare putere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Aplicarea amorsei

 

Aceasta se poate realiza cu rola sau gletiera si are ca scop impregnarea suportului.

 

Amorsa poate fi armata sau nu cu nisip de cuart.

   

 

Aplicarea stratului intermediar

 

În aceasta etapa se aplica un strat de rasina epoxidica a caror caracteristici se vor regasi în sistemul de pardoseala sintetica finala.

 

Stratul intermedar poate fi sau nu armat cu nisip de cuart.

Se mai pot adauga prin pulverizare fulgi colorati.

 

 

   

Aplicare strat final sigilant

 

Sigilantul are rolul de a proteja suprafata pardoselii împotriva uzurii premature si de sigilare a întregului sistem de pardoseala.

 

Stratul final poate fi sau nu armat cu nisip de cuart pentru obtinerea unui grad ridicat de antiderapare.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
energia qi  |  Acizii de fructe  |  Acoperisuri bloc  |  Acoperisuri terase  |  Active financiare  |  Agregate exterioare  |  Alei piatra  |  Alei trotuare  |  Analiza de caz  |  Antiderapante auto  |  Aplicare substante ecologice   |  Aplicare mortar epoxidic  |  Aplicare pardoseli epoxidice  |  Aplicare pardoseli poliuretanice  |  Aplicarea stratului amorsa  |  Aplice sticla  |  Aspiratoare abur  |  Aspiratoare apa  |  Aspiratoare auto  |  Aspiratoare industriale  |  Aspiratoare industriale reparatii  |  Aspiratoare praf  |  Aspiratoare reparatii  |  Atletism agrement  |  Baza de tratament  |  Calitatea materialelor  |  Camp electrostatic  |  Cauciuc sintetic  |  Certificat calitate  |  Certificat mediu  |  Componente electronice  |  Componente industriale  |  Componente mecanice  |  Culori diverse   |  Curatare suprafete piatra  |  Curatat pardoseli  |  Curatat si igienizat   |  Descarcare electrostatica   |  Detergenti auto  |  Detergenti pardoseli  |  Detergenti praf  |  Dezvoltarea bacteriilor  |  Efecte speciale   |  Eficiente si durabile  |  Electrica auto  |  Electronica auto  |  Elemente cauciuc  |  Elemente mecanica  |  Elemente optice auto  |  Elemente poliuretan  |  Elemente refrigerante  |  Elemente retea  |  Elemente siguranta  |  Email lemn  |  Email metal  |  Executie roti  |  Expert tehnic daune auto  |  Fructe mare  |  Gaze industriale  |  Gaze speciale  |  Gaze tehnice  |  Grad ridicat de acoperire  |  Gradini rezidentiale  |  Grosime totala  |  Hale de productie  |  Hale industriale  |  Hale lemn  |  Hale productie  |  Hidroizolatii poliuretanice  |  Hidroizolatii terase  |  Igienizare abatoare  |  Igienizare fabrici  |  Igienizarea spatiului  |  Incalzirea electrica  |  Industria alimentara  |  Industria auto  |  Industria chimica  |  Industria electrica  |  Industria electronica  |  Intaritor pardoseala  |  Iso 14001  |  Iso 9001  |  Iso 9001:2000  |  Lac acoperire  |  Lapte praf  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari industriale  |  Lucrari si servicii  |  Management al calitatii  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management mediu iso 14001  |  Management retea  |  Materii prime ecologice  |  Mod de viata  |  Nisip colorat  |  Nisip cuartos  |  Nisip sablare  |  Nivel de componenta  |  Nivelul de lumina   |  Numarul angajatilor  |  Otel beton  |  Pardoseala epoxidica  |  Pardoseala sticla  |  Pardoseli rasini epoxidice   |  Pardoseli antiderapare  |  Pardoseli antistatice  |  Pardoseli beton cuart  |  Pardoseli cauciuc  |  Pardoseli conductive  |  Pardoseli decorative  |  Pardoseli epoxidice  |  Pardoseli hale industriale  |  Pardoseli igienice  |  Pardoseli industria alimentara  |  Pardoseli industriale beton  |  Pardoseli industriale beton armat  |  Pardoseli lemn  |  Pardoseli mortar epoxidic  |  Pardoseli poliuretanice  |  Pardoseli rasina sintetica  |  Pardoseli rasini  |  Pardoseli scoli  |  Pardoseli sintetice  |  Pardoseli spitale  |  Pardoseli sportive  |  Pardoseli sticla  |  Pardoseli verticale  |  Pardoselile din pvc  |  Pereti din sticla  |  Pereti pvc  |  Pereti sticla  |  Performanta termica   |  Piatra decorativa  |  Piatra naturala  |  Piatra naturala alei  |  Pierderi de caldura  |  Piste atletism  |  Polita de asigurare  |  Praf curatat  |  Preluare solventi  |  Prima de asigurare  |  Producatori auto  |  Produse curatat  |  Produse din metal  |  Produse epoxidice  |  Produse industriale  |  Produse lemn   |  Produse pardoseli  |  Produse poliuretanice  |  Produse uscate  |  Proprietati ecologice   |  Protectia muncii  |  Putere maxima  |  Racordurile la gaze  |  Rapid service  |  Raportul calitate pret   |  Rasina auto  |  Rasina epoxidica  |  Rasina poliuretanica  |  Rasini epoxidice  |  Rasini epoxidice pardoseli  |  Rasini poliuretanice  |  Recomandari   |  Reconditionare pardoseli  |  Reduce temperatura  |  Reparatii diverse  |  Reparatii mecanica  |  Reparatii pereti  |  Rezistenta betonului  |  Rezistenta din beton armat  |  Rezistenta mecanica  |  Rezistente la socuri  |  Roä¹åi dinä¹åate   |  Roti industriale  |  Roti poliuretan  |  Sablare sticla  |  Scoli auto  |  Service auto rapid  |  Service autorizat  |  Servicii curatat  |  Servicii industriale  |  Siguranta exploatare  |  Siguranta in utilizare  |  Sistem certificat de management al calitatii  |  Sistem de sigilare  |  Sisteme complete  |  Sisteme curatat  |  Sisteme de incarcare  |  Sisteme industriale  |  Sisteme parcari auto  |  Sisteme pereti  |  Sisteme prezentare  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Slefuire pardoseli  |  Solutie de curatat   |  Solutii antistatice  |  Solutii curatat  |  Solutii curatat auto  |  Solutii domeniul it  |  Solutii email  |  Solutii integrate  |  Solutii integrate it  |  Solutii naturale igiena  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Standardele de calitate   |  Standardele de viata  |  Sticla grosime   |  Strat termic  |  Straturi suport pardoseli  |  Substante chimice   |  Substante chimice cauciuc  |  Substante chimice detergenti  |  Suprafete sintetice  |  Suprafete sportive  |  Temperatura apei   |  Temperatura de lucru  |  Temperaturi ridicate  |  Terase exterioare  |  Testare auto  |  Testare gaze naturale  |  Timpul de sigilare  |  Transfer termic  |  Tratament cu acizi fructe  |  Turnare beton armat  |  Turnarea betoanelor  |  Uleiuri esentiale  |  Uleiuri industriale  |  Utilizate in abatoare  |  Valoare optima   |  Vehicule industriale  |  Vehicule industriale reparatii  |  Vehicule noi  |  Verificarea angajatilor  |  Verificari instalatii gaze  |  Viata ecologica  |  Vopsitorii auto  |  Vopsitorii industriale  |  Zone de productie  |  Zonele de acoperire   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.