Plastic Factory Afisari: 75
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Productie publicitara (obiecte si servicii) Vizitatori: 26
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Independentei, Nr. 6, Sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0746698777
-------------------------
Web: Internet
  email: pop.marian.stancu@gmail.com
  site: www.plasticfactory.ro

 
Carduri pentru deschiderea usilor  
Detalii  

Aceasta este un tip de card, care este indispensabil pentru bănci, hoteluri, diferite domenii de muncă, însă sunt puțini care știu că pe lângă funcția de deschidere a ușilor, acest card reprezintă și o excelentă suprafață pentru afișare de reclame. Exploatați această șansă și comandați de la noi aceste carduri, care vă fac reclamă pentru serviciul dorit, până când cardurile celorlalte firme doar ”umblă de sus în jos” în senzorul de bandă magnetică. Este mult mai sigur decât cheile clasice de siguranță. Obțineți imagine și informații exacte referitor la faptul că posesorul cardului, unde se afla, când și cât timp a petrecut înăuntru. Maximalizați bugetul prin această metodă de marketing, prin anunțurile plasate în mod țintit, pe care clientul poate să interpreteze în timp ce îl ține în mână.

85.6 x 54 mm, PVC 0,76 mm (30 mil) tip 1-5 ziletimp necesar pentru fabricare Carduri pentru deschiderea ușilor de 10 buc Tipărire coloră pe una sauambele suprafețe ale cardului Extra opțiuni cod de bare, tipărire în relief,Bandă pentru semnătură, bandă magnetică, chip rfid, găurire, tratament alterant, cod qr, hologram, strat răzuibil.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Baza de tratament  |  Carduri cadou  |  Carduri personalizate  |  Carduri plastic  |  Elemente grafice   |  Tratament personalizat   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.