SITECH Romania Construction Technology Afisari: 113
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 28
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Targoviste, Nr. 174D, M2, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0212027614
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sitech-romania.ro
  site: www.sitech-romania.ro

 
Connected Community  
Detalii  video  

Trimble Connected Community (TCC) este platforma online care vă propune un management securizat al şantierelor dumneavoastră şi vă ajută să creaţi o legătură reală între birou şi şantierele în lucru. Această platformă vă ajută să dezvoltaţi organizarea perfectă pentru gestionarea transmisiilor de date din proiect, vizualizarea evoluţiei şantierului dvs., graficele dvs. de lucru şi cele ale colaboratorilor, şi multe alte lucruri. Vă asigură un nivel maxim de productivitate şi de rentabilitate în toate proiectele derulate.

Puteţi acorda nivelul de acces pe care îl doriţi pentru fiecare membru al comunităţii dvs.; astfel, toată lumea poate consulta anumite date, poate trimite informaţii pentru a fi stocate sau comunicate la alţi membri, poate modifica sau verifica planificările, poate scrie sau consulta diverse notiţe, etc.

Creşteţi vizibilitatea şi transparenţa, şi veţi avea un control complet asupra tuturor aspectelor legate de operaţiunile dumneavoastră de construcţii. Cu Trimble Connected Community puteţi creşte productivitatea la maxim în fiecare moment şi pentru fiecare aplicaţie.

Ce vă oferă acest software:

- Elimina timpii şi costurile de transfer de date între birou şi şantier.

- Informaţiile sunt disponibile pentru toţi utilizatorii dvs. înregistraţi, de oriunde şi oricând.

- Evoluţia proiectelor dumneavoastră şi rapoartele de activitate sunt actualizate în timp real.

- De asemenea, este un loc de stocare securizat pentru toate datele şi informaţiile referitoare la proiectele dumneavoastră.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video