SITECH Romania Construction Technology Afisari: 113
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 28
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Targoviste, Nr. 174D, M2, Mogosoaia, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0212027614
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sitech-romania.ro
  site: www.sitech-romania.ro

 
Carnete de teren  
Detalii  video  

TSC3

Carnetul de teren TSC3 este un controler robust şi flexibil, care vă permite să colectaţi datele de pe şantier prin intermediul software-ului său integrat SCS900. Este folosit pentru a efectua toate măsurătorile de pe şantier, trasările şi verificările, precum şi la calcularea volumelor pentru rezervele de materiale, sau pentru a verifica nivelarea sau excavarea executate de utilaje pe şantier. De asemenea, permite setarea sistemelor de poziţionare care vor fi utilizate în ghidarea 3D.

TSC3-ul este impermeabil şi rezistent la praf şi rezistă în condiţiile climatice deosebite de pe şantierele de construcţii. Este proiectat să funcţioneze în condiţii de lumină, cu lizibilitate foarte bună, indiferent dacă este utilizat în lumina directă a soarelui, la întuneric sau pe timp de noapte. Rezistă la temperaturi cuprinse între - 30C ° până la + 60C °.

Acest produs este optim pentru:

- Topografi- Şefi de şantier- Şefi de echipă- Orice persoană care doreşte o poziţionare 3D pe şantier

Aplicaţii posibile:

- Stabilirea de puncte de verificare şi calibrarea şantierelor - Măsurători de toate tipurile, de la măsurători ale terenului până la verificări - Măsurarea şi verificarea gradului de nivelare a platformelor sau drumurilor şi terasamentelor şi verificarea respectării limitelor de toleranţă cerute.- Vizualizarea şi verificarea debleului/rambleului în timp real.- Se calculează cantităţile de pe şantier şi cubajelor pentru rezervele de materiale sau bazine.- Se fac măsurătorile de volum ale mişcărilor de teren, cu posibilitatea de a fuziona suprafeţe. - Controlul calitativ al straturilor asfaltice sau al turnării asfaltului.- Rapoarte de calitate pentru a certifica respectarea toleranţelor.- Instalarea de sisteme de ghidare 3D- Sincronizarea datelor de pe şantier cu datele din birou prin intermediul internetului.

Avantajele produsului:

- Ecran tactil LCD mare, de înaltă rezoluţie. - Tastatură completă alfanumerică pentru o utilizare uşoară şi intuitivă. - Modem 3G integrat pentru a vă oferi acces rapid la Internet şi pentru a primi corecţiile RTK, dar şi e-mailuri, sau pentru a face schimb de fişiere cu platforma Connected Community. - Un GPS integrat şi un aparat foto de 5MP vă ajută să strângeţi informaţiile de pe şantier pentru documentaţia internă, sau verificările de calitate.- Conexiune Bluetooth, pentru a nu mai avea nevoie de cabluri.- Opţional, staţie radio de 2,4 GHz necesară pentru comunicarea cu Staţia Totală.- Posibilitatea de a sincroniza datele de pe şantier cu datele din biroul de proiectare prin internet- Posibilitatea de a primi cererea „Trimble Remote Assistance” pentru service rapid la distanţă şi în timp real.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video