Sedako Serena Residence, Timisoara - Cartier rezidential Afisari: 153
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 37
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Paul Chinezu, Nr. 2, SAD 11, etajul 1, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0722348283; 0256437192; 0256437196
-------------------------
Web: Internet
  email: serenaresidence@muchomail.com; office@sedako.ro
  site: www.serenaresidence.ro

 
Cartierul Serena - Localizare  
Detalii  video  

Cartierul de case noi de vanzare  Serena Residence este localizat la Sud-Est de Timisoara, intre localitatile Mosnita Noua si Mosnita Veche, la o distanta de aproximativ 3 km de iesirea din oras.

Situat aproape de oras, dar departe de stresul si agitatia acestuia, Serena Residence se contureaza deja ca un cartier de case linistit si bine organizat din punct de vedere a utilitatilor: apa de la orasul Timisoara, canalizare legata la reteaua Orasului, reteaua de gaz si curent electric realizata integral in intreg cartierul. Drumurile de acces si de incinta au fost trasate si pietruite inainte de inceperea constructiei caselor, iar odata cu finalizarea caselor de pe o strada s-a executat pavarea drumurilor si trotuarelor.

Acces cu mijloacele de transport in comun

Cartierul Serena este legat de Timisoara, accesul catre si dinspre Mosnita fiind asigurat de autobuz, care circula in intervalul orar 04:30-22:30.

In Timisoara - Piata Gheorghe Domasnean (AEM), noduri importante de transport in comun. Tramvaiele 4,5,8,9 si linia Expres 2, care au statii in aceste locatii, traverseaza toate cartierele orasului si asigura legatura cu cele mai importante puncte de interes: Iulius Mall, Gara de Nord, Piata Victoriei, Spitalul Judetean, Hotel Continental, Piata 700, Piata Traian, Piata Maria.

Pe harta de mai jos am conturat cu rosu cartierul Serena.

Localizare parcelelor pe care se construieste

Deoarece este un cartier de foarte mari dimensiuni care va avea peste 500 de case noi, vom construi in etape.

Pentru a vedea in detaliu parcelele, vizitati pagina Plan cartier si situatia vanzarilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video